Evenimente fara replica  
 
versiunea in limba engleza  
 
   
   
Cristi Brancu, realizator TV, jurnalist:
"Sunt mandru ca am lucrat cu Replica Vedetelor Events si cred ca cele doua femei cu minti sclipitoare care se ocupa de acest business vor face lucruri senzationale si in viitor. Am lucrat excelent si le multumesc pentru incredere! Felicitari!"
Iuliana Marciuc, vedeta:
"Am o parere foarte buna despre colaborarea cu agentia Replica Vedetelor Events. Am trait clipe minunate alaturi de aceasta echipa. Ne intalnim de Paste, de Craciun, dar si la evenimentele de promovare si de lansare a unor produse. Mi-as dori sa colaboram in continuare."
Simona Dragomir, vedeta:
"Sunt foarte multumita de colaborarea cu Replica Vedetelor Events, care in scurt timp a devenit chiar o relatie de prietenie. Doresc sa colaboram si pe viitor."
Roxana Iliescu, vedeta de televiziune:
"Atunci cand particip intr-un fel sau altul la un eveniment organizat de Replica Vedetelor Events stiu ca voi avea luxul de a nu ma ingriji de altceva decat de a fi acolo. Asta pentru ca echipa Replica Vedetelor Events gandeste totul in cele mai mici detalii de la solutiile inovative de punere in valoare a mesajului transmis pana la abordarea oricaror solutii neprevazute. Poate insa, cel mai important atu al lor este stiinta de a-i face pe toti participantii sa se simta the most exclusive V.I.P."
Bibiana Stanciulov, Director General "Topoloveni si Topoloveana":
"Am fost foarte multumita de serviciile furnizate de Replica Vedetelor Events si am colaborat extraordinar. Imi place faptul ca agentia si-a consolidat o relatie puternica, atat cu oamenii din intreaga mass media, cat si cu vedetele din showbiz. Apreciez felul in care creaza campanii de promovare."
Dan Negru, vedeta de televiziune:
"Avem o colaborare extraordinara de ani de zile. Prin intermediul Replica Vedetelor Events am intalnit oameni frumosi si interesanti."
Elena Nica, CEO "Coffeol Romania":
"Colaborez de ceva vreme cu Replica Vedetelor Events si sunt foarte multumita de promovarea pe care o realizeaza pentru Coffeol. Ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat sansa sa intalnesc echipa Replica Vedetelor Events, fiindca sunt niste persoane speciale. Imi place faptul ca au luat in considerare si ideile noastre, ale reprezentantilor Coffeol, iar prin aportul lor creator reusesc sa realizeze concepte inedite de campanii personalizate."
Ioana Mihut, Director Marketing "Plafar":
"Sunt foarte multumita de colaborarea cu Replica Vedetelor Events! Apreciez faptul ca agentia a intuit dorintele noastre si le-a transformat in campanii personalizate pentru brandul Plafar si ca majoritatea vedetelor cu care lucreaza sunt adepte ale unui stil de viata echilibrat si sanatos."
Monica Iagar, atleta:
"Am colaborat foarte bine cu Replica Vedetelor Events. Apreciez corectitudinea echipei si intotdeauna m-au impresionat conceptele create de ei care s-au dovedit a fi inovatoare."
Anca Badiu, artista:
"Echipa Replica Vedetelor Events a fost alaturi de mine atunci cand am avut cea mai mare nevoie, dupa o perioada in care m-am retras de pe scena muzicala. Cu ajutorul lor am reusit sa patrund din nou pe toate canalele media: tv, radio, online si presa scrisa si as putea spune ca m-am relansat. Am regasit in membrii acestei echipe mai mult decat profesionisti in domeniul comunicarii, am gasit prieteni adevarati".
Andrei Hrenbenciuc, preparator universitar, doctorand in cadrul ASE:
"'Iluzia' fiind prima carte pe care o lansam, am cautat o echipa de profesionisti in domeniul comunicarii si al relatiilor publice. Replica Vedetelor Events a indeplinit caracteristiile de care aveam nevoie, iar rezultatul a fost mai mult decat multumitor. Atat evenimentele de la Bucuresti cat si cele de la Bacau si Cluj au fost aduse in atentia presei si m-am bucurat sa regasesc in paginile publicatiilor, la radio si la tv, materiale de exceptie la adresa acestui eveniment. Va multumesc!"
Anghel Stoian, director Asociata Culturala de Teatru si Film Dracula:
"Asociatia Culturala de Teatru si Film Dracula colaboreaza de aproximativ un an de zile cu echipa Replica Vedetelor si pot spune cu incredere ca aceasta colaborare nu se va opri aici. Am realizat impreuna evenimente de exceptie, apreciate atat de publicul din capitala cat si de cel din tara si cred ca in aceasta formula am gasit cheia sucesului".
Gheorghe Ilie, Director "Spicul":
"Evenimentul de relansare al fabricii Spicul a fost piatra de temelie pentru un nou inceput al acestui brand 100% romanesc. Mediatizarea de care s-a bucurat acest eveniment ca urmare a masurilor luate de Replica Vedetelor Events, ne-a fost de mare ajutor in relatia cu cei ce au devenit colaboratorii nostri in prezent".
Nico, artista:
"In primul rand vreau sa spun ca mi-au placut reprezentantii echipei Replica Vedetelor Events. Este foarte important ca atunci cand lucrezi cu cineva sa iti faca placere, tocmai de aceea avem o colaborare fructuoasa care se va prelungi de-a lungul anilor".
Paul Ailincai, Producator "Colon Help":
"Colon Help Junior este un produs sanatos, bun pentru toata familia, tocmai de aceea ne-am dorit o lansare care sa aduca fata in fata atat vedetele impreuna cu copilasii lor cat si presa careia i s-au explicat beneficiile acestui produs, chiar de catre cei ce l-au testat. Replica Vedetelor Events a facut posibile toate acestea si le multumim pentru asta, cu speranta unei colaborari indelungate".
Radu Groza, director Music Management:
"De-a lungul timpului am avut o colaborare frumoasa cu Replica Vedetelor bazata pe profesionalism si sinceritate. Intotdeauna au fost prezenti la momentul potrivit pentru a prezenta evenimentele corect si oportun publicului".

 
Marketing, publicitate, PR

marketing@replicavedetelor.ro

0721.659.514
 
Vrei sa te alaturi echipei noastre? Scrie-ne acum!

contact@replicavedetelor.roOrganizare evenimente, promovare evenimente, comunicate de presa, pr
       
Anamaria Prodan Capricorn Media Live Artist Tipografia Printech
Anca Badiu Dan Negru Music Management Trilogy Media  
Asociata de Teatru si Film Dracula Fabrica Spicul Nico Trupa Provincialii