Evenimente fara replica  
 
versiunea in limba engleza  
 
   
   
Ziua Portilor Deschise Topoloveni
Data: septembrie 2014
Locatie: ---
Intr-o atmosfera pitoreasca a avut loc joi, 11 septembrie, Ziua Portilor Deschise la Fabrica de Magiun de Prune, Sonimpex Topoloveni. La eveniment, invitatii au sarbatorit cei 100 de ani de existenta ai faimoasei retete de magiun de prune de Topoloveni. Peste 500 de invitati, de la oficialitatile locale, ministrii, presa si vedete, au avut ocazia sa deguste diverse preparate cu magiun de prune si au luat parte la spectacole de muzica si dans popular sustinute de copii. Iar Nico si Diana Matei au realizat testul magiunului.
FABRICA DE MAGIUN TOPOLOVENI 2014

Nico: "Daca spui Topoloveni, te gandesti la magiun!"

Intr-o atmosfera pitoreasca a avut loc joi, 11 septembrie, Ziua Portilor Deschise la Fabrica de Magiun de Prune, Sonimpex Topoloveni. La eveniment, invitatii au sarbatorit cei 100 de ani de existenta ai faimoasei retete de magiun de prune de Topoloveni. Peste 500 de invitati, de la oficialitatile locale, ministrii, presa si vedete, au avut ocazia sa deguste diverse preparate cu magiun de prune si au luat parte la spectacole de muzica si dans popular sustinute de copii.

Nico si Diana Matei au realizat testul consistentei cu magiunul de Topoloveni.

Pe acorduri de muzica traditionala romaneasca, Nico si Diana Matei au vizitat fabrica si, chiar au supus magiunul de prune la un test al rezistentei. Pentru ca stiau de la bunici ca magiunul trebuie sa aiba o consistenta densa, vedetele au fost fericite sa vada ca produsul este intr-adevar exact ca acum 100 de ani. Dupa realizarea testului, Nico a povestit: "Daca spui Topoloveni, te gandesti clar la magiun! Folosesc intotdeauna acest produs 100% natural, fie in prepararea unei prajituri pe baza de pandispan, magiun de prune si nuci, fie il savurez dimineata, pe stomacul gol, deoarece este si un bun digestiv".

Cu aceasta ocazie, Diana Matei a declarat: "Sunt pentru prima data la Ziua Portilor Deschise la Fabrica de Magiun Topoloveni si, descoperind acest produs, ma declar mandra ca sunt romanca! Pe piata sunt putine branduri 100% romanesti care respecta retetele traditionale si acest magiun pe care eu il folosesc des la prajituri este intr-adevar un bun national!"

Participanii au sarbatorit 100 de ani de traditie si de magiun de prune romanesc si s-au delectat cu preparate traditionale facute chiar de doamna Bibiana Stanciulov, director general Sonimpex Topoloveni. Tot in cadrul evenimentului s-a organizat o expozitie de produse naturale romanesti, iar banii stransi din vanzarea acestora vor fi donati unor copii cu nevoi speciale.

Reteta traditionala a magiunului presupune utilizarea unui singur ingredient pe tot parcursul procesului de preparare si anume prunele proaspete culese toamna. Intregul fluxul de productie a fost si este in continuare 100% natural, fara zahar adaugat, fara conservanti, fara aditivi, fara E-uri.
 
 
 
Nico: "Daca spui Topoloveni, te gandesti la magiun!" (Click.ro)
Nico: "Daca spui Topoloveni, te gandesti la magiun!" (Replicavedetelor.ro)
Nico a facut testul magiunului (Enational.ro)
Nico, provizii de toamna (Ziarul Ring)
Bibiana Stanciulov si alti producatori din industria alimentara strang semnaturi pentru gratierea profesorului Mencinicopschi (Estiri.ro)
Nico: "Daca spui Topoloveni, te gandesti la magiun!" (Eva.ro)
Nico a facut testul magiunului (I-ziare.ro)
Nico: "Daca spui Topoloveni, te gandesti la magiun!" (Ecotrend.ro)
Magiunul de prune Topoloveni a aniversat 100 de ani de existenta (Estiri.ro)
Nico a facut testul magiunului (Index-stiri.ro)
 
Marketing, publicitate, PR

marketing@replicavedetelor.ro

0721.659.514
 
Vrei sa te alaturi echipei noastre? Scrie-ne acum!

contact@replicavedetelor.roOrganizare evenimente, promovare evenimente, comunicate de presa, pr
       
Anamaria Prodan Capricorn Media Live Artist Tipografia Printech
Anca Badiu Dan Negru Music Management Trilogy Media  
Asociata de Teatru si Film Dracula Fabrica Spicul Nico Trupa Provincialii