Evenimente fara replica  
 
versiunea in limba engleza  
 
   
   
Promovare Pagosten de la Ropharma
Data: toamna 2014
Locatie: Magic Place Dambovita
Fostul model a acuzat dureri in zona spatelui si a decis sa ceara o parere avizata in aceasta privinta. Specialistul a diagnosticat-o cu spondiloza lombara si a somat-o pe vedeta sa piarda cateva kilograme, dat fiind faptul ca o greutate mai usoara ar pune mai putina presiune asupra coloanei si i-ar ameliora din durerile de spate.
Acesta i-a recomandat Pagosten- un produs lipsit de toxicitate si fara efecte secundare, 100% romanesc, ce are la baza otet si inulina, reduce apetitul, dar in acelasi timp stimuleaza absorbtia calciului, lucru foarte important pentru femei.

Dana Savuica obligata de medic sa slabeasca!

Fostul model a acuzat dureri in zona spatelui in ultima perioada si a decis sa ceara o parere avizata in aceasta privinta. Specialistul a diagnosticat-o cu spondiloza lombara si a somat-o pe vedeta sa piarda cateva kilograme, dat fiind faptul ca o greutate mai usoara ar pune mai putina presiune asupra coloanei si i-ar ameliora din durerile de spate.

In urma sfaturilor medicului, vedeta a gasit solutia ideala pentru a scapa de kilogramele in plus si, zilele trecute, a afisat o silueta de invidiat, cand si-a etalat corpul tonifiat la un parc acvatic din Bucuresti.

Dana Savuica a realizat nici mai mult nici mai putin de 40 de bazine in ziua cu pricina, asta pentru ca problemele de sanatate nu ii mai permit sa practice alt gen de sport.

"Nu mai fac sport, nu mai port tocuri si mi s-a recomandat sa slabesc".

"In urma unui control, doctorul mi-a spus ca am ceva probleme cu coloana, iar pentru ca acestea sa nu se agraveze, mi s-au impus si cateva interdictii: sa nu mai fac sport decat inot, sa nu mai port tocuri si sa nu mai iau in greutate, ba mai mult, mi s-a recomandat sa slabesc. Pentru a pierde in kilograme, tot medicul mi-a recomandat Pagosten", a marturisit fostul model.

Dana Savuica a reusit astfel sa indeplineasca cu strictete toate indrumarile specialistului: "Pentru ca eu nu sunt adepta regimurilor drastice, iar lipsa antrenamentelor fizice mi-ar fi putut aduce un surplus de greutate, am cautat o metoda eficienta, fara repercursiuni, de pierdere in greutate. Recomandate de medic, pastilele de slabit Pagosten de la Ropharma m-au ajutat in lupta cu kilogramele. Acesta este un produs lipsit de toxicitate si fara efecte secundare, 100% romanesc, ce are la baza otet si inulina, reduce apetitul, dar in acelasi timp stimuleaza absorbtia calciului, lucru foarte important pentru femei. Astfel am slabit patru kilograme in trei saptamani, ma simt minunat, iar coloana nu imi mai face probleme. Voi tine aceasta cura trei luni de zile si sper sa mai slabesc inca cinci kilograme", a marturisit vedeta.

Fotografiile au fost realizate la Magic Place Dambovita.
 
   
 
Dana Savuica a slabit in 3 luni 15 cm in talie (Eva.ro)
Dana Savuica a slabit in 3 luni 15 cm in talie! (Replicavedetelor.ro)
Dana Savuica a slabit in 3 luni 15 cm in talie (Infostar.info)
Dana Savuica a slabit in 3 luni 15 cm in talie! (Estiri.ro)
Dana Săvuică, o talie cu 15 cm mai subţire în trei luni! (Ziarul Ring)
Dana Savuica a slabit spectaculos! A revenit la dimensiunile care au facut-o celebra in urma cu 20 de ani! (Bucuresti Shopping News)
Dana Savuica a revenit la dimensiunile de la 20 de ani (Newsit.ro)
Dana Savuica a slabit in 3 luni 15 cm in talie! (Lideruldeopinie.ro)
Dana Savuica si-a remodelat talia. Cat a slabit in 3 luni (One.ro)
Dana Savuica si-a remodelat talia! Cat a slabit in 3 luni! (Apropotv.ro)
Dana Savuica, OBLIGATA de medici SA SLABEASCA (Libertatea.ro)
Dana Savuica, obligata de medic sa slabeasca! Afla de ce! (Kfetele.ro)
Surpriza! Dana Savuica a fost obligata de medic sa slabeasca! (Wowbiz.ro)
Dana Savuica, obligata sa slabeasca (Ziarul Ring)
Dana Savuica, obligata de medici a slabeasca (Cuget Liber)
 
Marketing, publicitate, PR

marketing@replicavedetelor.ro

0721.659.514
 
Vrei sa te alaturi echipei noastre? Scrie-ne acum!

contact@replicavedetelor.roOrganizare evenimente, promovare evenimente, comunicate de presa, pr
       
Anamaria Prodan Capricorn Media Live Artist Tipografia Printech
Anca Badiu Dan Negru Music Management Trilogy Media  
Asociata de Teatru si Film Dracula Fabrica Spicul Nico Trupa Provincialii