Evenimente fara replica  
 
versiunea in limba engleza  
 
   
   
Pensiunea Prestige
Data: decembrie 2014
Locatie: Pensiunea Prestige (Moieciu de Jos)
Vedeta Kanal D a dorit sa petreaca cateva zile, la munte, intr-o atmsofera de sarbatoare, intr-o zona linistita, in rezervatia Piatra Craiului, la Pensiunea boutique Prestige. Iulia Albu s-a desfatat cu preparate traditional romanesti, a mancat sorici, jumari si zacusca de casa si dormit in fiecare zi in alta camera. Iulia nu a venit singura la munte, ci insotita doar de fetita ei, Mikaela in varsta de cinci ani. Amandoua s-au simtit bine departe de agitatia bucuresteana.
Iulia Albu a fugit cu Mikaela la munte inainte de Craciun!

Vedeta Kanal D a dorit sa petreaca cateva zile, la munte, intr-o atmsofera de sarbatoare, intr-o zona linistita, in rezervatia Piatra Craiului, la Pensiunea boutique Prestige. Iulia Albu s-a desfatat cu preparate traditional romanesti, a mancat sorici, jumari si zacusca de casa si a dormit in fiecare zi in alta camera.

Iulia nu a venit singura la munte, ci insotita doar de fetita ei, Mikaela in varsta de cinci ani. Amandoua s-au simtit bine departe de agitatia bucuresteana:

"Atunci cand imi aleg destinatiile de vacanta prefer locatii intime, departe de ochii curiosilor, mai ales ca de fiecare data sunt insotita de Mikaela, iar pentru mine linistea ei este cea mai importanta. Pensiunea Prestige este locul de evadare perfect. Nu am ales intamplator aceasta locatie de patru stele, Ionela Pascu, proprietara pensiunii este designer de interior asa ca m-am bucurat sa descopar un spatiu personalizat cu detalii inedite si cu o panorama incredibila", a declarat Iulia Albu.

"Au venit singure, dar au rezervat doua camere"

Nu au lipsit peripetiile. In graba, vedeta si-a uitat hainele acasa, respectiv toti pantalonii, astfel incat aparitia ei fost mult mai neconventionala:

"Am plecat in graba spre munte, iar cand am ajuns am constatat ca mi-am uitat bagajul cu hainele mele, in dressing. Motiv pentru care mi-am petrecut vacanta la Pensiunea Prestige imbracata sumar, ceea ce, in definitiv, nu a socat pe nimeni. Am avut fix patru furouri si sase perechi de pantofi si cizme cu toc cui. Odata ce ne-am instalat in camera pe care o rezervasem, Mikaela a avut curiozitatea sa vada si una cu baldachin, de care s-a indragostit iremediabil. Motiv pentru care, in final, am rezervat ambele camere pentru acest mini sejur dormind in fiecare zi, in alta camera", a incheiat Iulia Albu.
 
   
 
Iulia Albu a fugit cu Mikaela la munte inainte de Craciun! Vedeta Kanal D si-a uitat o parte din bagaj acasa (Wowbiz.ro)
Iulia Albu a fugit cu Mikaela la munte inainte de Craciun! (Kanal D)
Iulia Albu a fugit cu Mikaela la munte inainte de Craciun! (Replicavedetelor.ro)
Iulia Albu, ghinion de sarbatori! (Reginele.ro)
Iulia Albu a fugit cu Mikaela la munte inainte de Craciun! (Radioremix.ro)
Imagini bomba cu Iulia Albu! Imbracata cu o "mitoasa" si aproape goala pe dedesubt, blonda a iesit in zapada si... (Cancan)
Iulia Albu a înfruntat nămeţii în furou (Click)
Iulia Albu a înfruntat nămeţii în furou (Svnews.ro)
Iulia Albu a infruntat nametii in furou (Femina.rol.ro)
Iulia Albu a înfruntat nămeţii în furou (Ziarelive.ro)
 
Marketing, publicitate, PR

marketing@replicavedetelor.ro

0721.659.514
 
Vrei sa te alaturi echipei noastre? Scrie-ne acum!

contact@replicavedetelor.roOrganizare evenimente, promovare evenimente, comunicate de presa, pr
       
Anamaria Prodan Capricorn Media Live Artist Tipografia Printech
Anca Badiu Dan Negru Music Management Trilogy Media  
Asociata de Teatru si Film Dracula Fabrica Spicul Nico Trupa Provincialii