Evenimente fara replica  
 
versiunea in limba engleza  
 
   
   
Like Chocolate
Data: martie 2012
Like Chocolate este un proiect relativ nou care, desi reusise sa atraga atentia posturilor de radio si a fanilor, nu se afla inca in vizorul presei. Tocmai de aceea, cele doua soliste au decis sa se adreseze unei echipe de PR care sa le aduca un plus mediatic atat in zona presei scrise, cat si cea televizata. In urma campaniei de promovare realizata de Replica Vedetelor Events, Like Chocolate a filmat un videoclip ce a fost lansat la scurt timp pe piata.
Trupa Like Chocolate a primit de Ziua Femeii un tort personalizat de la un fan.

De Ziua Femeii, cele doua componente ale trupei Like Chocolate au fost surprinse cu un cadou inedit. In timp ce se aflau la repetitii, acestea au primit un colet misterios care avea ca si dedicatie : «Pentru fetele de la Like Chocolate, cele mai dulci voci din muzica romanesca ». Admiratorul s-a semnat doar cu pseudonimul « Un Fan », iar cadoul a fost unul la fel de dulce ca si cele doua soliste, Andra si Betty.

"In 10 zile piesa "Maria, Maria" a avut peste 200 000 de vizualizari pe Youtube»

« Am avut parte de Ziua Femeii de o surpriza, si anume de un cadou inedit sub forma unui tort personalizat cu fotografia noastra. In timp ce eram la repetitii, impresarul nostru, Florin Nedelcu, ne-a anuntat ca a sosit un pachet suspect la adresa noastra, iar cand am deschis coletul am ramas surprinse: era un tort marimea XXL. Stiam ca noul nostru single "Maria, Maria" a avut mare succes pe Youtube, avand in doar 10 zile, 200 000 de vizualizari, dar nu ne asteptam sa primim un cadou atat de special, mai ales ca suntem inca la inceput de cariera muzicala. Desi persoana care a trimis tortul s-a semnat doar cu pseudonimul "Un Fan", pentru noi faptul ca am reusit sa cucerim inima unei persoane, in asa fel incat sa faca un astfel de gest, este un lucru extrem de important", a declarat Andra.

Intrebate daca au mai primit de-a lungul timpului atentii de la fani, Betty a adaugat: "Am mai primit atentii de la fani sub forma unor buchete de flori, dar pana acum cel mai frumos cadou primit este momentul in care publicul realizeaza faptul ca noi chiar cantam live. Bucuria de pe fata celor care participa la concertele noastre si simt impreuna cu noi muzica, ne face sa incercam sa fim cat mai aproape de cei carora ne adresam. Astfel, in timpul concertelor, ii invitam pe scena pe cei ce vor sa ni se alature, iar ei devin parte din show-ul nostru".

"Maria, Maria" este cel de-al doilea single al trupei Like Chocolate si deja beneficiaza de aprecierea publicului. Sub indrumarea Live Artist, cele doua cantarete vor sa cucereasca lumea muzicala romaneasca prin calitatile lor vocale de exceptie.
 
 
 
Trupa Like Chocolate a primit un tort XXL (ProTv Magazin)
Surpriza de Ziua Femeii pentru trupa Like Chocolate (Slab sau gras)
Trupa Like Chocolate a primit de Ziua Femeii un tort personalizat de la un fan (Replica Vedetelor)
Trupa Like Chocolate a primit de Ziua Femeii de la un fan un tort XXL personalizat (Ziarul Ring)
Tort "Like Chocolate" (Puterea)
Trupa Like Chocolate a primit de Ziua Femeii un tort personalizat de la un fan (Infopress)
Tort personalizat pentru trupa Like Chocolate (Stiri Actuale)
 
Marketing, publicitate, PR

marketing@replicavedetelor.ro

0721.659.514
 
Vrei sa te alaturi echipei noastre? Scrie-ne acum!

contact@replicavedetelor.roOrganizare evenimente, promovare evenimente, comunicate de presa, pr
       
Anamaria Prodan Capricorn Media Live Artist Tipografia Printech
Anca Badiu Dan Negru Music Management Trilogy Media  
Asociata de Teatru si Film Dracula Fabrica Spicul Nico Trupa Provincialii