Evenimente fara replica  
 
versiunea in limba engleza  
 
   
   
Lansare TopLineShop.ro
Data: mai 2015
Locatie: Magazinul Top Line, Bucuresti
Pe 14 mai, a avut loc lansarea oficiala a site-ului TopLineShop.ro, iar cu aceasta ocazie compania Top Line a lansat si cel mai nou brand de accesorii pentru par din Romania, Wet Brush. Evenimentul a avut loc in magazinul Top Line din Bucuresti, un rai al cosmeticelor pentru orice femeie. Printre invitatii de seama s-au numarat si nume cunoscute din viata mondena, artisti, presa scrisa si online: Dana Savuica, Valentina Pelinel, Speak, Feli, Peter Pop, Mihai Gainusa & Catalin Dezbracatu, Anca Serea, Diana Bart, Iulia Albu, Julia Jianu si Florentina Opris.
Ieri, 14 mai 2015, a avut loc lansarea oficiala a site-ului TopLineShop.ro, iar cu aceasta ocazie compania Top Line a lansat si cel mai nou brand de accesorii pentru par din Romania, Wet Brush.

Evenimentul a avut loc in magazinul Top Line din Bucuresti, un rai al cosmeticelor pentru orice femeie. Printre invitatii de seama s-au numarat si nume cunoscute din viata mondena, artisti, presa scrisa si online: Dana Savuica, Valentina Pelinel, Speak, Feli, Peter Pop, Mihai Gainusa & Catalin Dezbracatu, Anca Serea, Diana Bart, Iulia Albu, Julia Jianu si Florentina Opris.

Site-ul TopLineShop.ro ofera o gama larga de produse cosmetice si accesorii clientilor sai, atat profesionale pentru salon cat si in variante retail. Cumparatorii se pot inscrie pe site cu un cont profesional (salon sau free lancer), dar si un cont personal. Scopul shop-ului este de a promova atat produsele cat si saloanele partenere Top Line si sa faciliteze accesul consumatorilor catre serviciile si produsele profesionale.

La orice achizitie de pe site-ul toplineshop.ro, cumparatorii primesc un voucher de 10% discount in saloanele partenere Top Line. Pe site se vor regasi in curand si lista completa a saloanelor partenere.

Printre brandurile regasite pe site-ul TopLineShop.ro: Academie, Alessandro, American Crew, Anesi, Ardel, Babor, CND, Depilev, GHD, Goldwell, Guinot, Joico, Mary Cohr, Moroccanoil, Parlux, OPI, Sibel, Tanita, Tigi si Vitelity's. Toate produsele se gasesc si in saloanele partenere Top Line.

Shop-ul online Top Line ofera pe langa gama larga de branduri profesionale, informatii complete despre produse, materiale educative (video, testimonial, tips & tricks),dar si sfaturile profesionistilor care lucreaza constant cu acestea. Brandul Wet Brush sub sloganul "Cea mai buna perie pentru descurcat parul", este nr 1 in America si ofera o varietate larga de optiuni: de la perii pentru stralucire, descurcat, pentru copii si bebelusi, pana la accesorii de curatat periea, pulverizatoare si pieptani, toate regasindu-se in culori surprinzatoare, cool si atractive. Inovatia Wet Brush, care a facut inconjurul lumii, este Selfie Brush. Prima perie paddle care este carcasa pentru smartphone si ajuta utilizatoarele din toata lumea sa faca selfi-uri mai bune. Este usor de gasit in orice geanta, un tool social media perfect si in acelasi timp poti suna si scrie mesaje oricand.

Distractiv si inovator, in varianta pentru iPhone & Samsung, Selfie Brush este peria profesionala ce ofera protectie telefonului in orice moment.
 
 
 
Marketing, publicitate, PR

marketing@replicavedetelor.ro

0721.659.514
 
Vrei sa te alaturi echipei noastre? Scrie-ne acum!

contact@replicavedetelor.roOrganizare evenimente, promovare evenimente, comunicate de presa, pr
       
Anamaria Prodan Capricorn Media Live Artist Tipografia Printech
Anca Badiu Dan Negru Music Management Trilogy Media  
Asociata de Teatru si Film Dracula Fabrica Spicul Nico Trupa Provincialii