Evenimente fara replica  
 
versiunea in limba engleza  
 
   
   
La Mia Musica
Data: martie 2015
Locatie: Restaurant La Mia Musica
Nico, Annes si Julia Jianu au fost provocate de catre prezentatoarea evenimentului, Roxana Iliescu, sa gateasca pentru cei prezenti o selectie exclusivista de preparate traditionale. Astfel Julia Jianu le-a servit participantilor Cocoselul Mia Musica, Annes a pregatit Briosa Mia Musica, iar Nico a propus publicului preparatul traditional austriac, Tafelspitz Mia Musica. Lansarea noului program de muzica traditionala romaneasca s-a incheiat cu un spectacol sustinut de catre artista Ruxandra Pitulice, Taraful Nostru, dar si
de vedetele invitate. Membri tarafului le-au provocat pe vedete la un joc muzical. In premiera, Roxana Iliescu a cantat la nai, Dana Savuica a incantat publicul cu o reprezentatie la acordeon si Nico a facut o demonstratie la vioara.

Nico, Annes si Julia Jianu au gatit preparate traditionale pentru publicul La Mia Musica!

Seara trecuta, a avut loc lansarea programului muzica traditionala – bucatarie traditionala al restaurantului La Mia Musica, situat in strada Orhideelor, nr 1!

Participantii au asistat la un show culinar cu vedete de top si la un concert de exceptie sustinut de Ruxandra Pitulice alaturi de Taraful Nostru.

Nico, Annes si Julia Jianu au fost provocate de catre prezentatoarea evenimentului, Roxana Iliescu, sa gateasca pentru cei prezenti o selectie exclusivista de preparate traditionale. Astfel Julia Jianu le-a servit participantilor Cocoselul Mia Musica, Annes a pregatit Briosa Mia Musica, iar Nico a propus publicului preparatul traditional austriac, Tafelspitz Mia Musica.

Celor patru vedete li s-a alaturat si Cristi Brancu, iubitor de Tafelspitz Mia Musica.
"Nu gasesti un astfel de preparat, facut ca la mama lui acasa, decat la Mia Musica! Recunosc, am gustat in Viena pentru prima data Tafelspitz, exact inainte de a ramane Oana insarcinata. Este o mancare pe care o poti imparti cu persoana iubita, dar as spune ca o recomand in primul rand barbatilor adevarati. In rest, le las pe fete sa vorbeasca despre Cocoselul La Mia Musica pe care sigur il vor lauda, avand in vedere ca este hranit traditional, ca pe vremea bunicii".

Chef-ul restaurantului Mia Miusica, Vasile Penu, coprezentatorul Roxanei Iliescu, a povestit despre propunerile sale culinare: "Bucataria romaneasca este una complexa, de convergenta si ne-am dorit sa rasfatam publicul cu preparate culinare variate, gatite traditional. Cele trei retete pe care le-am realizat impreuna cu VIP-urile, in seara lansarii, sunt specifice locatiei noastre si includ ingrediente de cea mai buna calitate. Carnea de cocos din primul preparat este una de calitate superioara, ce provine din puiul hranit traditional, cu boabe, exact asa cum faceau bunicile noastre. Briosa are la baza reteta de cozonac romanesc, iar pentru Tafelspitz vom merge pe o reteta inedita realizata special pentru clientii nostri".

Nico a cantat la vioara, Dana Savuica la acordeon si Roxana Iliescu la nai!

Lansarea noului program de muzica traditionala romaneasca s-a incheiat cu un spectacol sustinut de catre artista Ruxandra Pitulice, Taraful Nostru, dar si de vedetele invitate. Membri tarafului le-au provocat pe vedete la un joc muzical. In premiera, Roxana Iliescu a cantat la nai, Dana Savuica a incantat publicul cu o reprezentatie la acordeon si Nico a facut o demonstratie la vioara.

La eveniment au participat si multe alte vedete, dintre care amintim: Gabriel Cotabita, Ianna Novac, Oana Turcu. Cu totii au degustat in premiera noul meniu al restaurantului La Mia Musica si au dansat pe muzica Ruxandrei Pitulice si a Tarafului Nostru.
 
 
 
Show culinar cu vedete si muzica traditional-romaneasca La Mia Musica! (Eva.ro)
Show culinar cu vedete şi muzică tradiţional-românească La Mia Musica! (Suete.ro)
Show culinar cu vedete si muzica traditional-romaneasca La Mia Musica! (Ziua Constanta)
Show culinar cu vedete şi muzică tradiţională românească (Ziarul Ring)
Show culinar cu vedete si muzica traditional-romaneasca la restaurantul La Mia Musica (Estiri.ro)
Show culinar cu vedete si muzica traditional-romaneasca La Mia Musica! (Replicavedetelor.ro)
Nico, Annes si Julia Jianu au gatit preparate traditionale pentru publicul La Mia Musica! (Eva.ro)
Nico, Annes si Julia Jianu au gatit preparate traditionale pentru publicul La Mia Musica! (Replicavedetelor.ro)
Vedetele au gatit preparate traditionale la restaurantul La Mia Musica (Realitatea Romaneasca)
Pana si Catanga ar fi invidioasa! Nu te-ai fi asteptat ca acesta bomba-sexy de la noi sa cante atat de bine la acordeon! (Cancan.ro)
Vedetele au talent! Nico a cântat la vioară, Dana Săvuică la acordeon şi Roxana Iliescu la nai! (Click.ro)
VEDETELE au ajuns la CRATIŢĂ! Nico, Annes şi Julia Jianu au GĂTIT preparate tradiţionale pentru publicul unui restaurant (Ziarul Ring)
Nico, Annes si Julia Jianu au gatit preparate traditionale pentru publicul La Mia Musica! (Estiri.ro)
Nico, Annes si Julia Jianu au gatit preparate traditionale pentru publicul La Mia Musica! (Einformatii.ro)
Fiica unei celebre soliste de noi a invatat de la mama ei cum sa-si tina barbatul aproape: "Daca e tampit si..." (Cancan)
 
Marketing, publicitate, PR

marketing@replicavedetelor.ro

0721.659.514
 
Vrei sa te alaturi echipei noastre? Scrie-ne acum!

contact@replicavedetelor.roOrganizare evenimente, promovare evenimente, comunicate de presa, pr
       
Anamaria Prodan Capricorn Media Live Artist Tipografia Printech
Anca Badiu Dan Negru Music Management Trilogy Media  
Asociata de Teatru si Film Dracula Fabrica Spicul Nico Trupa Provincialii