Evenimente fara replica  
 
versiunea in limba engleza  
 
   
   
Deschidere magazin JYSK Bucuresti
Data: 10 aprilie 2014
Locatie: JYSK Romania, zona Chitila din Bucuresti, in Colosseum Retail Park
JYSK, retailerul danez de saltele, mobilier si decoratiuni interioare a deschis un nou magazin in Bucuresti, in Colosseum Retail Park, pe o suprafata de 1200 de metri patrati. Cu o oferta diversificata de produse pentru casa si gradina, al doilea spatiu din Bucuresti vine in completarea retelei de 14 magazine JYSK deschise in tara incepand cu 2007.
JYSK ROMANIA, ATAC IN FORTA PE PIATA ROMANEASCA DE MOBILIER

La doar 7 zile de la redeschiderea magazinului din Constanta, JYSK Romania anunta o noua locatie in zona Chitila din Bucuresti, in Colosseum Retail Park. In ziua deschiderii, pe 10 aprilie 2014, ora 08:00, primii 500 de clienti vor primi perne gratis iar majoritatea produselor vor avea preturi extraordinare.

La 35 de ani de la primul magazin deschis in lume, JYSK, retailerul danez de saltele, mobilier si decoratiuni interioare, anunta deschiderea unui nou magazin in Bucuresti, in Colosseum Retail Park, pe o suprafata de 1200 de metri patrati. Cu o oferta diversificata de produse pentru casa si gradina, al doilea spatiu din Bucuresti vine in completarea retelei de 14 magazine JYSK deschise in tara incepand cu 2007.

"Un oras cum este Bucurestiul avea nevoie de cel putin inca un magazin JYSK. Daca primul nostru magazin, cel din Militari, acoperea vestul orasului, in eforturile noastre permanente de a le oferi clientilor cele mai bune produse pentru un somn odihnitor, precum si solutii de mobilier si decoratiuni interioare, am reusit sa deschidem in Bucuresti al doilea spatiu, dedicat locuitorilor din zona de nord-vest a capitalei. Suntem siguri ca acestia vor aprecia produsele noastre care sper sa ajunga rapid in cat mai multe case", a declarat Raul Ardelean, District Manager, JYSK Romania.

"Este minunat sa putem intampina clientii bucuresteni intr-o a doua locatie. Acum avem un nou magazin organizat conform noului concept JYSK Nordic, asa ca va fi mult mai usor pentru toata lumea sa se orienteze in magazin si sa aleaga din miile de produse", a declarat si Adriana Istrate, directorul magazinului din Chitila.

Deschiderea celui de-al doilea spatiu din Bucuresti aduce locuitorilor din nord-vestul capitalei si o multitudine de oferte. Astfel,primii 500 de clienti primesc perne Billerbeck gratis, fiecare client care va cumpara de peste 50 de lei va primi o sacosa gratuit, iar o serie de produse vor fi oferite la preturi speciale. Cei care vor fi prezenti in ziua deschiderii, vor putea achizitiona saltele cu reduceri de pana la 57%, mobilier de gradina cu reduceri de pana la 60%, perne cu reduceri de pana la 65% si multe alte produse la preturi foarte bune.

Despre JYSK
JYSK este unul dintre cei mai importanti retaileri de saltele, plapumi, mobila si decoratiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 2,5 miliarde de euro. Grupul desfasoara operatiuni in peste 35 de tari, cu peste 2100 de magazine, majoritatea in tari europene, si numara un total de aproape 18.500 de angajati.

Detinut de danezul Lars Larsen, JYSK Group implineste chiar zilele acestea 35 de ani de existenta, primul magazin fiind inaugurat pe data de 2 aprilie 1979 in Danemarca, in orasul Aarhus, al doilea cel mai mare din tara. Cinci ani mai tarziu, compania s-a extins dincolo de granitele tarii odata cu deschiderea unui magazin in Germania.

Retailerul danez de mobila si decoratiuni interioare comercializeaza o gama larga de produse pentru casa, de buna calitate si la un pret redus. Cu misiunea de a avea o oferta excelenta pentru fiecare, magazinele JYSK ofera tot ce este necesar pentru casa, de la saltele, plapumi, mobila sau lenjerii de pat, pana la fete de masa sau servetele.

JYSK a intrat pe piata din Romania in 2007, odata cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Reteaua numara in prezent 15 magazine, in Bucuresti, Arad, Baia Mare, Constanta, Cluj, Deva, Galati, Oradea, Pitesti, Satu Mare, Suceava, Targu-Mures si Timisoara.
 
 
 
Retailerul de mobilă JYSK deschide un nou magazin în Bucureşti (economica.net)
Danezii de la JYSK au deschis mai deschis un al doilea magazin in Bucuresti (Yahoo)
Cel de-al doilea magazin de saltele si mobilier JYSK din Bucuresti se va deschide pe 10 aprilie (retailers.ro)
Danezii de la JYSK au deschis mai deschis un al doilea magazin in Bucuresti (manager.ro)
Danezii de la JYSK deschid al doilea magazin din Capitala (constructiv.ro)
JYSK Romania, atac in forta pe piata romaneasca de mobilier (eva.ro)
 
Marketing, publicitate, PR

marketing@replicavedetelor.ro

0721.659.514
 
Vrei sa te alaturi echipei noastre? Scrie-ne acum!

contact@replicavedetelor.roOrganizare evenimente, promovare evenimente, comunicate de presa, pr
       
Anamaria Prodan Capricorn Media Live Artist Tipografia Printech
Anca Badiu Dan Negru Music Management Trilogy Media  
Asociata de Teatru si Film Dracula Fabrica Spicul Nico Trupa Provincialii