Evenimente fara replica  
 
versiunea in limba engleza  
 
   
   
Eveniment Rebranding Silhouette
Vedete implinite la 10 ani de Silhouette
Data: 18 iunie 2013

Ieri seara, dupa 10 ani de succes, marca Silhouette a lansat noul său concept de servicii şi pachete integrate sub deviza: “Simţi diferenţa şi vezi rezultate!”.

Evenimentul a adunat foarte multe vedete, ale caror personalitati, desi extreme de diferite, regasesc un punct comun in interesul deosebit acordat serviciilor Silhouette. Dovada de necontestat a fost chiar gama cromatica aleasa de catre invitati, pentru outfit-urile lor, alb-rosu – adica aceeasi cu cea a brand-ului Silhouette.
Un exemplu in acest sens a fost chiar Andreea Balan, care, desi a ajuns mai tarziu, a imbracat o superba rochita din dantela rosie cu insertii albe – oferind impresia tuturor oaspetilor ca este imaginea marcii.
Rebranding-ul Silhouette a reunit personalitati ca: Florentina Opris, Luana Ibaka, Monica Iagar impreuna cu fetita sa, Iuliana Marciuc cu baietelul sau, Anndreea Balan, Tania Budi, Irina Corduneanu (Antena 2), Florentina Fantanaru (Antena 2), Simona Dragomir (Balanescu – Antena 2) cu sotul sau, Rares Dragomir, Diana Matei, Annes, Anca Turcasiu, designer-ul Maria Simion, Adela Diaconu (Nova TV) si Diana Baicu (Top Line).

Monica Iagar: “Silhouette mi-a salvat viata!”

A patra atleta din lume, Monica Iagar ne-a declarat in cadrul evenimentului urmatorele: “Am folosit serviciile Centrelor Silhouette dupa ambele nasteri ale fetitelor mele si am simtit diferenta! Pot spune ca aceste servicii de slabit mi-au salbat viata si simt diferenta”.

Iuliana Marciuc a venit direct de la serbarea fiului ei, care a terminat clasa 1 cu coronita. Desi, erau foarte obositi dupa terminarea serbarii, vedeta nu a dorit sa lipseasca si ne-a declarat: “Am acceptat cu placere invitatia doamei Ticu, recunoscuta pentru petrecerile pe care le organizeaza. Eu sunt clienta Centrelor, chiar de 10 ani, si ma bucur ca pot beneficita de serviciile premium pe care le ofera, pe piata din Romania”.

Gazda evenimentului, Carmen Bruma, a deschis calea tuturor invitatilor – vedete binecunoscute, jurnalisti si clienti fideli - catre noul concept al brand-ului Silhouette. Bineinteles, impreuna cu doamna Lili Ticu (Director General al Centrelor de slabit si infrumusetare Silhouette), care a vorbit despre noul concept de servicii integrate oferit de centrele sale: Body, Mind & Spirit.

Vedetele s-au declarat incantate de noua dimensiune abordata de Silhouette, mai ales ca, de-a lungul celor 10 ani de existenta ai centrelor de slabit si infrumusetare, au obtinut rezultate remarcabile folosind serviciile oferite de brand.

Special destinat nevoilor din ce în ce mai complexe ale clienţilor săi, noul concept al brand-ului aduce in piaţă o paleta de tehnici de slăbire, infrumuseţare şi menţinere, aliniată celor mai noi tehnologii. Aspectul cel mai important al acestei renaşteri, rezidă tocmai în abordarea întregului: corp, minte şi suflet.

Silhouette şi-a schimbat abordarea din dorinţa de a veni cât mai aproape de clienţii săi şi de nevoile lor. Şi pentru că, fiecare persoană este unica şi merită să fie frumoasă, brand-ul şi-a adăugat la serviciile sale clase de yoga, pilates, cursuri de alimentaţie şi intreţinere corporală, posibilitatea accesării şedinţelor de psihoterapie, dar şi o zona special amenajata pentru a te încuraja să socializezi.

Orientarea brand-ului Silhouette către client şi fiecare nevoie a sa este, in esenţă, ceea ce vă garantează cele mai înalte standarde de calitate.

Traieşte noua experienţă Silhouette şi te vei redescoperi! În plus, vei avea avantajul de a fi in trend, mereu cu un pas inaintea tuturor, pentru tot ce înseamnă styling, beauty, nutriţie şi psihologie.

Te vei simţi mai puţin stresată după clasele de yoga, mai puternică după work-shop-urile cu teme psihologice, importante pentru viaţa ta, mai relaxată după ce vei petrece momente placute in noul spaţiu de socializare şi vei putea să interacţionezi cu persoane, care, la fel ca tine, au aceleeaşi prioritaţi şi aşteptări. Sau, pur şi simplu, poţi alege să te relaxezi stând la un ceai cu una dintre prietenele tale cele mai bune.

 
 
 
 
Marketing, publicitate, PR

marketing@replicavedetelor.ro

0721.659.514
 
Vrei sa te alaturi echipei noastre? Scrie-ne acum!

contact@replicavedetelor.roOrganizare evenimente, promovare evenimente, comunicate de presa, pr
       
Anamaria Prodan Capricorn Media Live Artist Tipografia Printech
Anca Badiu Dan Negru Music Management Trilogy Media  
Asociata de Teatru si Film Dracula Fabrica Spicul Nico Trupa Provincialii