Evenimente fara replica  
 
versiunea in limba engleza  
 
   
   
Bonus Travel
Data: iunie 2016
Locatie: -
Claudia Pavel a imbinat utilul cu placutul intr-o superba vacanta in Turcia, unde a urmat un program de detoxifiere si a invatat cum sa aiba un stil de viata sanatos la hotelul The LifeCo din Antalya, dar s-a si relaxat intr-un peisaj de vis oferit de hotelul Cornelia Diamond Golf Resort & Spa si Amara Dolce Vita Luxury, toate avand oferte de all inclusive, locurile in care Claudia Pavel a profitat de vremea frumoasa si a facut si yoga. Acolo, artista si-a deblocat mintea, aducand un echilibru in viata sa.
Cum a slabit claudia pavel 5 kg intr-o saptamana!
Vedeta a imbinat utilul cu placutul intr-o superba vacanta in Turcia, unde a urmat un program de detoxifiere si a invatat cum sa aiba un stil de viata sanatos la hotelul The LifeCo din Antalya, dar s-a si relaxat intr-un peisaj de vis oferit de hotelul Cornelia Diamond Golf Resort & Spa si Amara Dolce Vita Luxury, toate avand oferte de all inclusive, locurile in care Claudia Pavel a profitat de vremea frumoasa si a facut si yoga. Acolo, artista si-a deblocat mintea, aducand un echilibru in viata sa.

Cesur Durak, specialist in detoxifiere, a infiintat prima agentie cu exclusivitate in programele de acest fel din Romania. La inceput, acestea au fost realizate la Sianji Wellbeing din Bodrum, al carui reprezentant exclusiv este, insa odata cu cresterea solicitarilor si avantul luat de aceasta initiativa, in portofoliul agentiei Bonus Travel a intrat si centrul The LıfeCo din Antalya. In prezent, Cesur Durak si agentia sa, Bonus Travel, au devenit un adevarat fenomen pe piata autohtona, iar pana acum, multe personalitati au apelat la el: Oana Turcu si sotul ei, Cristi Brancu, Madalin Ionescu si Cristina Siscanu, Mihaela Tatu, Ileana Badiu, Daniela Nane, Adrian Mutu, Catalin Botezatu si multi altii. Se pare ca Cesur Durak va deveni in curand la fel de celebru in tara ca si conationalul sau, Dr Oz dın Amerıca.

"O cura de detoxifiere intr-un loc exotic si plin de vegetatie luxurianta"
"A fost o experienta minunata pe care vreau sa o mai repet alaturi de prietenii de la agentia de turism Bonus Travel (www.bonustravel.ro). A fost o reconectare cu mine insami si cu un stil de viata sanatos, deoarece sanatatea este cea mai de pret avutie. Exista etape ale vietii in care avem nevoie de momente de liniste pentru a avea grija de noi atat fizic, cat si la nivel spiritual. Asadar, recomand tuturor mamicilor si nu numai, sa incerce o cura de detoxifiere intr-un loc exotic si plin de vegetatie luxurianta ca The LıfeCo din Antalya. Dupa o saptamana de detoxifiere si relaxare total am realizat ca am slabit aproximativ 5 kg", a declarat Claudia Pavel.

La centrul The LifeCo Antalya, Claudia Pavel a urmat programul Master Detox, ce se desfasura pe o perioada intre 4 si 21 zile, fiind bazat pe sucuri de fructe si legume. Pe parcursul acestul program, vedeta a servit diverse amestecuri de sucuri pentru detoxifiere cu probiotice si alte suplimente nutritive, la intervale regulate, dar si cantitati nelimitate de ceaiuri din plante si supe de legume. Tot acolo, aceasta a beneficiat si de tehnicile de respiratie, cursuri de yoga, sauna, masaj, curatarea colonului si a pielii. Rezultatele s-au observat in cel mai scurt timp, printr-o buna functionare a organelor interne si o piele cu aspect intinerit si stralucitor.

Despre Bonus Travel
Bonus Travel este o agentie de turism dinamica, avand ca principale activitati consilierea in domeniul turismului si oferirea de servicii si produse turistice menite sa satisfaca cele mai variate gusturi in materie de turism. Datorita promptitudinii si eficientei cu care raspund solicitarilor, au devenit un partener de incredere pentru clienti si colaboratori, dand dovada de flexibilitate in relatiile cu acestia. Serviciile Bonus Travel au la baza orientarea permanenta spre client prin ofertarea unei game variate de produse si servicii turistice la tarife optime, identificate impreuna cu clientii lor, in baza ofertelor furnizate de partenerii acestora.
 
   
 
CUM A SLABIT CLAUDIA PAVEL 5 KG INTR-O SAPTAMANA! (femeiintrend.blogspot.ro)
Claudia Pavel a slabit cu detox in Turcia! (eva.ro)
Claudia Pavel a pierdut 5 kg, într-o săptămână. Cum a reușit? (okmagazine.ro)
Claudia Pavel a pierdut 5 kg, într-o săptămână. Cum a reușit? (ziarelive.ro)
Cum a slăbit Claudia Pavel într-o săptămână (boncafe.ro)
Claudia Pavel a reuşit să slăbească cinci kilograme într-o săptămână (traiestemuzica.ro)
Claudia Pavel a pierdut 5 kg, într-o săptămână. Cum a reușit? (gazetamondena.ro)
CLAUDIA PAVEL a imbinat utilul cu placutul intr-o superba vacanta in Turcia, unde a urmat un program de detoxifiere (realitatearomaneasca.ro)
VACANTA IN TURCIA: CLAUDIA PAVEL A SLABIT 5 KG INTR-O SAPTAMANA! (estiri.ro)
VACANTA IN TURCIA: CLAUDIA PAVEL A SLABIT 5 KG INTR-O SAPTAMANA! (einformatii.ro)
CLAUDIA PAVEL a imbinat utilul cu placutul intr-o superba vacanta in Turcia, unde a urmat un program de detoxifiere (revista-presei.com)
CLAUDIA PAVEL a imbinat utilul cu placutul intr-o superba vacanta in Turcia, unde a urmat un program de detoxifiere (astazi.ro)
Claudia Pavel a slăbit 5 kg în vacanța din Antalya (domus-pr.ro)
Afla cum a slăbit rapid 5 kg Claudia Pavel (getmylook.ro)
CUM A SLABIT CLAUDIA PAVEL 5 KG IN 7 ZILE (fetede10.ro)
CUM A SLABIT CLAUDIA PAVEL 5 KG INTR-O SAPTAMANA! (voux.ro)
CUM A SLABIT CLAUDIA PAVEL 5 KG INTR-O SAPTAMANA! (dvedete.ro)
Totul despre detoxifiere, cu Cesur Durak (one.ro)
Detoxifierea, principiul de baza al unei vieti sanatoase! Centrul care te ajuta sa te mentii in forma! (stirilekanald.ro)
Cum sa te detoxifici ca o vedeta!
Primul DETOX din viata mea (myguests.ro)
Anul acesta am ales Cornelia Diamond Golf Resort & Spa (myguests.ro)
Hotel Amara Dolce Vita - o experienta de neuitat (myguests.ro)
Vacanta si Petrecere Romaneasca in Turcia cu Bonus Travel (Youtube)
Cesur Durak İmpreuna Cu Claudia Pavel si Elena Merisoreanu La Detox In Antalya TheLifeCo (Youtube)
 
Marketing, publicitate, PR

marketing@replicavedetelor.ro

0721.659.514
 
Vrei sa te alaturi echipei noastre? Scrie-ne acum!

contact@replicavedetelor.roOrganizare evenimente, promovare evenimente, comunicate de presa, pr
       
Anamaria Prodan Capricorn Media Live Artist Tipografia Printech
Anca Badiu Dan Negru Music Management Trilogy Media  
Asociata de Teatru si Film Dracula Fabrica Spicul Nico Trupa Provincialii