Evenimente fara replica  
 
versiunea in limba engleza  
 
   
   
110 ani de Montblanc
Data: iunie 2016
Locatie: Magazin Montblanc
Pe 16 iunie s-au sărbătorit 110 de ani de la inaugurarea brand-ului Montblanc, iar, în prezența unor vedete autohtone (Dana Săvuică, Anamaria Prodan) și a oamenilor de afaceri (Michael Manesis, CEO Silhouette; Vera Daghie, nutritionist; Dana Miricioiu, estetician; Dorin Pârciog, CEO Biogenis; Mirela Ivan, CEO Rassco), care au un cuvânt de spus în lumea business-ului, firma germană a lansat colecția "Rouge et Noir" după aproximativ 3 ani de la dezvoltare.
Numele este inspirat de romanul omonim al celebrului scriitor Stendhal. Colecția Montblanc Heritage Rouge et Noir evocă spiritul de pionierat având un look vintage, design-ul aducând ca noutate o siluetă mai subțire a instrumentelor de scris. Șarpele misterios amintește un motiv de design popular printre artiștii Art Nouveau - curent lansat atunci când colecția Rouge & Noir și-a făcut prima dată apariția. Variantele de culori ale colecției sunt negru și coral evocând epoca din acea vreme, penița din aur având gravat același șarpe, logo-ul Montblanc aflat pe capacul instrumentului de scris având fonturile folosite în anul 1906.

În cadrul evenimentului s-a putut achiziționa colecția Rouge et Noir cu 15% reducere și un discount de 25% s-a aplicat în cazul ceasurilor. De asemenea, invitații au avut deosebita plăcere de a testa diferitele grosimi ale penițelor Montblanc pentru a-și putea alege modelul care se potrivește cel mai bine scrisului lor. Ca element de surpriză, primii doi cumpărători au primit cadou un tablou cu interpretarea personală a logo-ului Montblanc din partea artistului plastic Alina Maiakovski.

 
 
 
Marketing, publicitate, PR

marketing@replicavedetelor.ro

0721.659.514
 
Vrei sa te alaturi echipei noastre? Scrie-ne acum!

contact@replicavedetelor.roOrganizare evenimente, promovare evenimente, comunicate de presa, pr
       
Anamaria Prodan Capricorn Media Live Artist Tipografia Printech
Anca Badiu Dan Negru Music Management Trilogy Media  
Asociata de Teatru si Film Dracula Fabrica Spicul Nico Trupa Provincialii