Evenimente fara replica  
 
versiunea in limba engleza  
 
   
Replica Vedetelor Events este o agentie de publicitate full service, ce are rol in coordonarea, conceperea si implementarea evenimentelor potrivite nevoilor clientului.


Cristina Cojucar Toma
Managing Partner RV EVENTS
cristina@replicavedetelor.ro


Raluca Moianu
Managing Partner RV EVENTS
raluca.moianu@replicavedetelor.ro
Andrada Parau
PR Executive
andrada@replicavedetelor.ro


Alina Soare
PR Asistent
alina@replicavedetelor.ro
Radu Toma
Departament IT
radu@replicavedetelor.ro


Dumitru Angelescu (Libertatea)
Foto Evenimente


De ce Replica Vedetelor Events?
Pentru ca suntem specializati in PR, Marketing si Corporate Identity. Avem experienta, dispunem de o baza complexa de contacte si oamenii calificati pentru acest gen de activitati. Suntem promti in executarea cererilor clientilor si dedicati muncii noastre, astfel ca veti avea in orice moment la dispozitia dumneavoastra o intreaga echipa de profesionisti.

Am dovedit in timp fata de clientii nostrii ca suntem capabili sa realizam si sa ducem la bun sfarsit toate proiectele in care am fost implicati. Participam activ la promovarea imaginii si intereselor clientilor nostri si mai important decat toate, suntem pasionati de munca noastra.

Evenimente Strategice

Replica Vedetelor Events este agentie de PR si Marketing, care va crea pentru dumneavoastra un plan si un concept strategic, proiectat pentru a raspunde nevoilor publicului tinta. Va vom asista in definirea obiectivelor de marketing si relatii publice, in dezvoltarea mesajelor-cheie si ne vom consulta in legatura cu cea mai eficienta metoda pentru transmiterea acestor mesaje catre public si media.

Cheia succesului oricarei institutii o reprezinta valorile dupa care se ghideaza reprezentantii echipei. Valorile noastre sunt: dedicarea fata de clienti si profesionalismul pe care l-am dobandit in urma anilor de experienta in domeniu. Si pentru ca faptele vorbesc de la sine, rezultatul il puteti observa cu usurinta daca aruncati o privire asupra portofoliului de evenimente pe care l-am realizat in amanunt pentru dumneavoastra.

Cream evenimente orientate catre publicul tau tinta si mass-media.
Vom aduce mesajul dumneavoastra in atentia mediei locale, nationale si internationale prin conceperea unor comunicate de presa de interes general si al unor articole care vor mentine evenimentul dumneavoastra in centrul atentiei publicului pe o perioada indelungata.

Plini de creativitate si inarmati cu strategia perfecta, credem in personalizarea fiecarui mesaj si il comunicam catre contactele media propice.

 
Marketing, publicitate, PR

marketing@replicavedetelor.ro

0721.659.514
 
Vrei sa te alaturi echipei noastre? Scrie-ne acum!

contact@replicavedetelor.roOrganizare evenimente, promovare evenimente, comunicate de presa, pr
       
Anamaria Prodan Capricorn Media Live Artist Tipografia Printech
Anca Badiu Dan Negru Music Management Trilogy Media  
Asociata de Teatru si Film Dracula Fabrica Spicul Nico Trupa Provincialii