Evenimente fara replica  
 
versiunea in limba engleza  
 
   
   
Vienna Classic Christmas
Data: 19 decembrie 2011
COMUNICAT DE PRESA
Vienna Classic Christmas - Traieste un Craciun de poveste!
Rafinament, maiestrie, distinctie - Peter Guth si Strauss Festival Orchestra din Viena!


Concertul sustinut de Strauss Festival Orchestra Vienna, sub bagheta dirijorului Peter Guth, se detaseaza in multitudinea de evenimente dedicate sarbatorilor de iarna. Recunoscuti pe plan international pentru virtuozitatea si maiestria lor, castigand deopotriva admiratia publicului si a criticilor, artistii sunt considerati ambasadorii Vienei, capitala mondiala a muzicii clasice.

Orchestra Strauss Festival vine in aceasta iarna pentru al treilea an consecutiv in Romania si, de fiecare data, spectacolele au fost sold out. Anul trecut, cererea foarte mare de bilete la concertul de Craciun a dus la organizarea a inca unui spectacol in afara celor programate. In consecinta, in acest an, locatia aleasa pentru sustinerea spectacolului Vienna Classic Christmas este Sala Palatului, care are o capacitate de 4000 de locuri.

Spectacolul pe care il ofera orchestra este unul total, care satisface atat auditivul, cat si vizualul, dar, mai ales, emotionalul: orchestra dirijata de Peter Guth este insotita de celebra soprana Monika Mosser si de corpul de balet al Orchestrei Strauss Festival.

Programul muzical este divers, cuprinzand valsuri, marsuri si polci si, desigur, o colectie speciala dedicata Craciunului. Este un spectacol rafinat, dar in acelasi timp accesibil, potrivit tuturor varstelor, care indeplineste cele mai exigente doleante ale melomanilor si dezvolta emotii nebanuite in randul necunoscatorilor. Peter Guth, care dirijeaza cu vioara in mana, urmand traditia familiei Strauss, este recunoscut pentru jovialitatea si umorul cu care interactioneaza cu publicul, creand o atmosfera destinsa, de buna dispozitie, de adevarata sarbatoare.

Este momentul sa traiti o experienta pe care nu o veti uita curand! Transpusi in fascinanta lume vieneza aveti ocazia sa va simtiti, macar pentru o noapte, invitat de onoare la "balurile imperiale".

Vienna Clasic Christmas - luni, 19 decembrie la Sala Palatului.
Biletele se gasesc si on line pe: www.vandbilete.ro, www.biletedelatati.ro, www.bilete.ro, www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.eventim.ro
 
Marketing, publicitate, PR

marketing@replicavedetelor.ro

0721.659.514
 
Vrei sa te alaturi echipei noastre? Scrie-ne acum!

contact@replicavedetelor.ro


Web design Bucuresti
Organizare evenimente, promovare evenimente, comunicate de presa, pr
       
Anamaria Prodan Capricorn Media Live Artist Tipografia Printech Webart
Anca Badiu Dan Negru Music Management Trilogy Media  
Asociata de Teatru si Film Dracula Fabrica Spicul Nico Trupa Provincialii  
Web design:Web design Bucuresti