Evenimente fara replica  
 
versiunea in limba engleza  
 
   
   
Traieste sanatos cu Simona
Data: iunie 2016
COMUNICAT DE PRESA
Pe 23 iunie, s-a desfasurat conferinta "Traieste Sanatos cu Simona", editia "Mama si copilul". Intr-o atmosfera interbelica autentica redata de Aida Bistro, informatiile primite de la specialistii invitati: Cristina Vadanovici, reprezentant Biogenis, banca de celule stem; Dr. Mirela Grigoras, medic specialist obstetrica-ginecologie Sanador; Laura Mihale, Seful Departamentului de Audiologie si Manager de Formare in cadrul companiei si reprezentant Clarfon; Dr. Zorela Sgarbura, medic primar obstetrica-ginecologie, Doctor in Stiinte Medicale; Dr. Mihaela Leventer, medic primar dermatolog, Doctor in Stiinte Medicale, au fost utile pentru viitoarele mame.

Simona Dragomir: "Femeile insarcinate au infruntat canicula pentru a se informa!"
Publicul prezent a aflat cat de importanta este recoltarea celulelor stem, dar si care sunt analizele si consultatiile necesare pentru a face perioada sarcinii mai usoara.Apoi s-a pus intrebarea: "Stii cat de bine auzi?", iar nutritia sanatoasa nu putea lipsi din lista temelor alese. In cele din urma, femeile insarcinate prezente in sala s-au informat cu privire la cele doua variante de nastere, raspunsurile venind din partea doamnei Dr. Zorela Sgarbura, medic primar obstetrica-ginecologie si au primit sfaturi pentru zilele toride de vara de la doamna Dr. Mihaela Leventer, medic primar dermatolog.

"Ma bucur ca si de aceasta data am putut fi alaturi de publicul meu, care a descoperit secretele unei vieti sanatoase! Chiar daca zilele toride de vara par nesfarsite si gandul ne este la vacanta, gravidutele au raspuns afirmativ invitatiei mele. In public am avut o prezenta feminina venita din provincie special pentru conferinta mea. Sunt onorata ca si de aceasta data am avut invitati specialisti alaturi de care am putut crea o atmosfera mai racoroasa pentru viitoarele mame. Banca de celule stem Biogenis, Sanador, Clarfon, Magiunul de Topoloveni si Tedi au dat curs invitatiei de a schimba macar putin vietile tuturor celor prezenti cu un sfat avizat ori cu produse 100% naturale", a marturisit realizatoareaemisiunilor "Buna dimineata, Sanatate!" de la Antena 1 si "Traiestesanatos cu Simona" de la radio Itsy Bitsy.

Primul copil roman tratat cu celule stem din cordonul ombilical
Cristina Vadanovici, director de vanzari al Biogenis, a vorbit despre importanta recoltarii celulelor stem, dar si despre cazul primului copil roman tratat cu celule stem mezenchimale: "Fetita s-a nascut in luna decembrie 2011,iar sapte luni si jumatate mai tarziu, a fost diagnosticata cutetrapareza cerebrala infantila forma spastica distonica bilaterala, o boala cauzata de lipsa oxigenarii creierului pentru un interval detimp, la nastere. Anastasia este primul copil roman tratat cu celule stem mezenchimale din cordonul ombilical. Biogenis a participat latratarea ei la Spitalul Universitar pentru Copii din Cracovia, Polonia".

Spiritul de echipa, corectitudinea, inovatia, imbunatatirea calitatii vietii - caracterizeaza echipa Sanador
Dr. Mirela Grigoras, medic specialist obstretica-ginecologie Sanador a povestit despre analizele si consultatiile necesare pentru a face perioada sarcinii mai usoara: "Echipa Sanador isi doreste sa ridice standardele serviciilor medicale din Romania prin indeplinirea obiectivelor de performanta: calitate, promptitudine, incredere, flexibilitate, cel mai bun pret pentru cele mai bune servicii. Misiunea specialistilor Sanador este de a-si consacra activitatea realizarii unor schimbari calitative a serviciilor medicale. Valorile in care cred sunt: spiritul de echipa, corectitudinea, creativitatea, inovatia, flexibilitatea, imbunatatirea calitatii vietii".

Stii cat de bine auzi?
Avand ca activitate principala comercializarea dispozitivelor medicale din domeniul ORL, in special a aparatelor auditive, a implantului cohlear si a accesoriilor aferente, Clarfon SA activeaza pe piata din Romania incepand cu anul 2003. Cu o retea de peste 30 de cabinete la nivel national, iar in portofoliu se regasesc produse de ultima generatie, obiectivul principal fiind reabilitarea auditiva la copii si adulti. Incepand cu anul 2013 Clarfon s-a implicat activ in campanii sociale de constientizare a importantei auzului, prin testarea gratuita a auzului tuturor categoriilor de varsta.

Magiunul de Topoloveni 100% BIO
Magiunul de Topoloveni se afla printre putinii producatori din industria alimentara, care proceseaza numai alimente functionale: fara zahar adaugat, fara gluten, fara chimicale.

SURSA FOTO: AGA PHOTO
Sponsorii evenimentului: banca de celule stem Biogenis, Sanador, Tedi si Clarfon
Partenerii evenimentului: Aida Bistro, Magiunul de Topoloveni
Parteneri media: Radio ITSY BITSY, Eva.ro, Replica Vedetelor.ro, Kfetele.ro, LumeaInTrend.ro
 
Marketing, publicitate, PR

marketing@replicavedetelor.ro

0721.659.514
 
Vrei sa te alaturi echipei noastre? Scrie-ne acum!

contact@replicavedetelor.ro


Web design Bucuresti
Organizare evenimente, promovare evenimente, comunicate de presa, pr
       
Anamaria Prodan Capricorn Media Live Artist Tipografia Printech Webart
Anca Badiu Dan Negru Music Management Trilogy Media  
Asociata de Teatru si Film Dracula Fabrica Spicul Nico Trupa Provincialii  
Web design:Web design Bucuresti