Evenimente fara replica  
 
versiunea in limba engleza  
 
   
   
Spectacolul Rhythm of the Dance
Data: 26 februarie 2011
COMUNICAT DE PRESA
Compania Nationala de Dansuri a Irlandei, Rhythm of the Dance, la Sala Palatului din Bucuresti

Sambata, 26 februarie, ora 19.30

Turneul Companiei Nationale de Dans a Irlandei - Rhythm of the Dance in Romania a debutat in forta pe 21 februarie, la Timisoara, cu un spectacol incendiar. Trupa de dansatori irlandezi a cucerit cei aproximativ 2000 de spectatori, care au aplaudat frenetic la finalul show-ului. Artistii irlandezi au declarat ca eforturile depuse de ei pentru a ajunge la aceste performante sunt rasplatite din plin de reactia publicului.

Sincronizarea uluitoare, costumele multicolore, fantezia si forta artistica au incantat si publicul din Arad, dar si pe cel din Tg. Mures. Doar cateva zile mai despart bucurestenii de acest show exploziv. Astfel, pe 26 februarie, de la ora 19.30, stravechea poveste a celtilor va fi depanata pe scena Salii Palatului, in fata a mii de spectatori, care care se vor bucura de un spectacol de mare tinuta si vor avea ocazia sa guste o frantura din cultura irlandeza autentica.

Pretul biletelor variaza intre 75 si 250 RON. Acestea se gasesc la casa de bilete a Salii Palatului, TNB, Teatrul Nottara, statia de Metrou Unirii 1, in reteaua de magazine Diverta, Germanos si in librariile Carturesti, iar on line, pe site-urile: vandbilete.ro, bilete.ro, biletoo.ro, blt.ro, eventim.ro si ticketpoint.ro.
 
Marketing, publicitate, PR

marketing@replicavedetelor.ro

0721.659.514
 
Vrei sa te alaturi echipei noastre? Scrie-ne acum!

contact@replicavedetelor.roOrganizare evenimente, promovare evenimente, comunicate de presa, pr
       
Anamaria Prodan Capricorn Media Live Artist Tipografia Printech
Anca Badiu Dan Negru Music Management Trilogy Media  
Asociata de Teatru si Film Dracula Fabrica Spicul Nico Trupa Provincialii