Evenimente fara replica  
 
versiunea in limba engleza  
 
   
   
Promovare Pensiunea Delta Marina
Data: iulie 2014
COMUNICAT DE PRESA
Moderatorul Dan Negru, impreuna cu sotia lui, Codruta, si-au dorit sa ii dezvaluie micutei Dara minunile Deltei. Dan Negru a ales complexul Delta Marina din Sfantu Gheorghe si nu s-a sfiit sa fie chiar el ghidul familiei sale in celebrul parc national. Comunicatul trimis catre presa scrisa si online s-a bucurat de succes in toate aceste medii.

In Delta, Dan Negru si-a invatat fiica sa pescuiasca!

Prezentatorul Antenei 1 este una dintre vedetele care aleg sa isi petreaca mare parte a vacantelor in Romania. Dan Negru adora zona Deltei Dunarii unde chiar a facut o escapada cu familia weekendul trecut.

Moderatorul impreuna cu sotia lui, Codruta, si-au dorit sa ii dezvaluie micutei Dara minunile Deltei. Dan Negru a ales complexul Delta Marina din Sfantu Gheorghe si nu s-a sfiit sa fie chiar el ghidul familiei sale in celebrul parc national.

La un moment dat, prezentatorul i-a luat locul skipper-ului Delta Marina, Alin Ionescu, si a condus salupa in care se afla impreuna cu Dara si sotia lui. Realizatorul impreuna cu familia s-au plimbat prin rezervatie in fiecare zi a vacantei, timp in care Negru a parcurs aproximativ 400 km, dar a si atins o viteaza de pana la 35-40 km/h. Micuta Dara s-a bucurat extrem de mult sa il vada pe tatal sau in postura de capitan de salupa si a fost incantata de peisajul desprins parca din basme.

Dan Negru a ales sa isi petreaca vacanta la Delta Marina deoarece a auzit de la prieteni apropiati ca aici se poate bucura de cel mai bun storceag de peste din Delta Dunarii, un preparat special local, realizat dupa o reteta unica de catre reprezentantii complexului.

In scurta lor vacanta, o premiera pentru realizator a fost faptul ca si-a invatat fiica sa pescuiasca. Cei doi au petrecut o dimineata intreaga alaturi de reprezentantii complexului Delta Marina, incercand sa prinda diferite specii de peste specifice zonei Deltei. Astfel lectia de pescuit s-a transformat pentru Dara intr-una de stiintele naturii.

Desi era in vacanta, Negru nu a renuntat la telefonul mobil. Acesta a fost nevoit sa vorbeasca non-stop cu colegii de la emisiunea "Te pui cu blondele", astfel ca, la pescuit, Dan a petrecut mare parte din timp purtand conversatii telefonice.
 
Marketing, publicitate, PR

marketing@replicavedetelor.ro

0721.659.514
 
Vrei sa te alaturi echipei noastre? Scrie-ne acum!

contact@replicavedetelor.ro


Web design Bucuresti
Organizare evenimente, promovare evenimente, comunicate de presa, pr
       
Anamaria Prodan Capricorn Media Live Artist Tipografia Printech Webart
Anca Badiu Dan Negru Music Management Trilogy Media  
Asociata de Teatru si Film Dracula Fabrica Spicul Nico Trupa Provincialii  
Web design:Web design Bucuresti