Evenimente fara replica  
 
versiunea in limba engleza  
 
   
   
Promovare Paradis Star
Data: 17 noiembrie 2011
COMUNICAT DE PRESA
Andra, fiica lui Nico, si-a pus unghii de aur

Zilele trecute am surprins-o pe Andra, fiica lui Nico, la salonul Paradis Star din zona Vitan, unde a incercat cea mai noua tehnologie in materie de unghii false, realizata de specialisti rusi. Frumoasa bruneta si-a dorit pe unghii aplicatii cu foita de aur si cristale swarovsky, iar rezultatul final a fost o manichiura extrem de fina, demna de un adevarat star.

Andra s-a aratat incantata de noul look al unghiilor sale si ne-a marturisit ca are o adevarata pasiune pentru tehnicile de infrumusetare a unghiilor.

"In ultimii ani am observat ca manichiura a devenit o arta si, pentru ca sunt femeie si imi place tot ceea ce este frumos, am incercat si eu varii modalitati de impodobire a unghiilor. Le-am avut in diverse culori sau cu diverse aplicatii, am incercat diverse forme si acum mi-am dorit sa fac ceva cu adevarat special. Ideea combinatiei dintre foitele de aur si cristalele swarovsky mi s-a parut adecvata perioadei urmatoare, cea a sarbatorilor. Va marturisesc ca am mers pe mana specialistilor rusi din salonul ParadisStar iar rezultatul este deosebit si extrem de elegant."ne-a marturisit Andra.

Desi este studenta la Facultatea de Drept, Andra isi face timp si pentru proiecte speciale care ii pun in valoare frumusetea. Dupa ce a devenit imaginea unor bijuterii, Andra nu a incetat sa primeasca propuneri de a deveni imaginea unor produse de lux si ne uimeste de fiecare data cu atitudinea ei perfecta in fata camerei sau a aparatului de fotografiat.
 
Marketing, publicitate, PR

marketing@replicavedetelor.ro

0721.659.514
 
Vrei sa te alaturi echipei noastre? Scrie-ne acum!

contact@replicavedetelor.roOrganizare evenimente, promovare evenimente, comunicate de presa, pr
       
Anamaria Prodan Capricorn Media Live Artist Tipografia Printech
Anca Badiu Dan Negru Music Management Trilogy Media  
Asociata de Teatru si Film Dracula Fabrica Spicul Nico Trupa Provincialii