Evenimente fara replica  
 
versiunea in limba engleza  
 
   
   
Promovare Hotel Melodia
Data: iulie 2014
COMUNICAT DE PRESA
In 2014, Elena Gheorghe a ales sa isi petreaca o mini vacanta alaturi de cei dragi la malul Marii Negre. Artista si-a invitat intreaga familie in statiunea Venus unde a petrecut la Hotelul Melodia. Se pare ca celebra cantareata si-a dorit un sejur exclusivist, intr-o zona linistita, in cadrul caruia fiecare dintre membri familiei sa se simta rasfatat.

Elena Gheorghe cu familia in vacanta pe litoralul romanesc.

Pentru ca este una dintre cele mai apreciate artiste din Romania si are un program incarcat de concerte vara aceasta, Elena Gheorghe a ales sa isi petreaca o mini vacanta alaturi de cei dragi la malul Marii Negre. Artista si-a invitat intreaga familie in statiunea Venus unde a petrecut la un hotel de patru stele. Se pare ca celebra cantareata si-a dorit un sejur exclusivist, intr-o zona linistita, in cadrul caruia fiecare dintre membri familiei sa se simta rasfatat.

Toata atentia parintilor s-a indreptat insa catre mezinul Nicholas, care a avut la dispozitie, in complex, diverse activitati specifice varstei. Elena a avut mare grija de cel mic si a tinut sa petreaca cat mai mult timp alaturi de el in scurta lor vacanta.

"Am ales hotelul Melodia din Venus pentru ca aici am regasit numeroase spatii de joaca pentru copii in orice zona a complexului. Nicholas a fost foarte fericit sa afle ca Mickey Mouse vine in fiecare zi la acest hotel pentru copiii cuminti. Intr-una dintre zile a fost tare incantat deoarece chiar Mickey ne-a creat aripi din baloane si sabii cu care ne-am duelat", a marturisit artista.

Se pare ca Elena a profitat de acest sejur pentru a se relaxa si pentru a fi mai aproape de familie. Parintii acesteia, cat si familia sotului sau, le-au tinut companie si au profitat de sejurul linistit de patru stele.
 
Marketing, publicitate, PR

marketing@replicavedetelor.ro

0721.659.514
 
Vrei sa te alaturi echipei noastre? Scrie-ne acum!

contact@replicavedetelor.ro


Web design Bucuresti
Organizare evenimente, promovare evenimente, comunicate de presa, pr
       
Anamaria Prodan Capricorn Media Live Artist Tipografia Printech Webart
Anca Badiu Dan Negru Music Management Trilogy Media  
Asociata de Teatru si Film Dracula Fabrica Spicul Nico Trupa Provincialii  
Web design:Web design Bucuresti