Evenimente fara replica  
 
versiunea in limba engleza  
 
   
   
Promovare Diana Matei
Data: 14 iunie 2011
COMUNICAT DE PRESA
Diana Matei si Taraful Cleante, romanii care l-au uimit Demis Russos

Inovatia in domeniul muzical, acesta este cuvantul care defineste echipa Dianei Matei si a Tarafului Cleante. Intr-o societate care si-a uitat radacinile si a uitat ce inseamna muzica adevarata, ei va ofera un strop din fiecare, contrastand astfel cu peisajul general.

Impreuna cu vilonistul Marian Cleante, Diana Matei a pornit in turnee in diversele colturi ale lumii. Franta, Belgia si Liban sunt doar cateva dintre tarile in care au performat un show cu elemente gipsy, jazz-manoush precum si coveruri internationale.

In 2004 la Beyrut, in cadrul unui concert cu Demis Russos si Jose Fernandez reprezentatia lor de exceptie i-a atras atentia chiar si celebrului grec care si-a dorit o colaborare cu acesti tineri senzationali.

"La sfarsitul fiecarui concert toti artistii urcau pe scena si faceam un medley iar fiecare canta o parte dintr-o melodie. Asa ne-a remarcat Demis. Au urmat o serie de intalniri impreuna cu managerul nostru de turneu, Michelle Elefteriades, si celebrul artist iar in cadrul acestor intrevederi ni s-a facut propunerea de colaborare." povesteste Diana Matei.

S-a inceput lucrul la un album ce urma sa fie o combinatie de sounduri jazz cu elemente manouh si solouri de vioara in cadrul caruia Demis Russos si Diana Matei erau vocalisti. Experienta romanilor alaturi de celebrul cantaret a fost una de neuitat.

"A fost o onoare pentru noi ca am urcat pe aceeasi scena cu Demis Russos. Cunoscandu-l ca si profesionist dar si ca om, mi s-a parut uimitor faptul ca in ciuda succesului incomensurabil de care se bucura, artistul are o blandete rar intalnita." declara Diana.

Colaborarea dintre romani si Russos s-a sfarsit insa din cauza atentatelor militare din Liban.
"Trebuia sa revenim anul urmator in Liban pentru ca Demis avea concerte programate pe o perioada indelungata. Chiar cu o seara inainte de plecare, managerul nostru Michelle Elefteriades vorbise cu reprezentantii Warner Brothers pentru un proiect ce avea sa ne aiba ca si protagonisti astfel ca doream sa revenim in Liban cat mai repede posibil. Din nefericire in ziua precedenta plecarii noastre a avut loc atentatul lui Hariri, exact la Music Hall, locul unde avem reprezentatii. Noi ne-am continuat turneele si am inceput sa imprimam piesele despre care vorbisem cu Demis. Am fost increzatori ca vom continua acest proiect dar am lasat lucrurile sa se desfasoare firesc. Se pare insa ca drumurile noastre nu s-au mai intersectat. Speram ca in viitorul apropiat sa urcam din nou pe aceeasi scena impreuna cu Demis Russos", povesteste artista.

Romanii care l-au incantat pe Demis Russos continua sa-si uimeasca auditoriul cu noile proiecte si, in cele din urma, au credinta ca vor finaliza actiunea inceputa alaturi de celebrul grec.
 
Marketing, publicitate, PR

marketing@replicavedetelor.ro

0721.659.514
 
Vrei sa te alaturi echipei noastre? Scrie-ne acum!

contact@replicavedetelor.ro


Web design Bucuresti
Organizare evenimente, promovare evenimente, comunicate de presa, pr
       
Anamaria Prodan Capricorn Media Live Artist Tipografia Printech Webart
Anca Badiu Dan Negru Music Management Trilogy Media  
Asociata de Teatru si Film Dracula Fabrica Spicul Nico Trupa Provincialii  
Web design:Web design Bucuresti