Evenimente fara replica  
 
versiunea in limba engleza  
 
   
   
Petrecere Surpriza Daniel Robu
Data: 31 august 2012
COMUNICAT DE PRESA
De ziua lui, la 12 noaptea, Daniel Robu intampinat de fane la aeroport!

Noaptea trecuta, artistul a avut parte de surpriza vietii sale. Dupa un lung zbor de peste 20 de ore, pe care l-a facut tocmai din SUA pana in Romania, acesta a fost intampinat la aeroport de cele mai infocate fane ale sale, care au venit special sa ii ureze "La multi ani!" cu ocazia zilei de nastere. Nu mica i-a fost mirarea artistului sa gaseasca in fata portii de sosiri cateva zeci de domnisoare care purtau tricouri cu numele si imaginea sa, si care au fredonat refrenul celui mai nou single al artistului "Get in my bed".

"Sunt uimit si incantat in acelasi timp ca fanele mele au decis sa imi faca un asemenea cadou de ziua mea. Nu am cuvinte sa imi exprim fericirea, dupa o vacanta cu peripetii acest moment a fost apogeul intamplarilor mele de pana acum", a marturisit Daniel Robu.

Iubita artistului a fost organizatoarea surprizei.

Cantaretul a aflat la fata locului si cine a fost complicele acestei surprize, si anume Dr. Dana Miricioiu , iubita artistului.

"Se pare ca cea care a pus la cale aceasta minipetrecere a fost chiar iubita mea. Nu stiu cum a reusit sa imi ascunda detaliile acestei intalniri emotionante, dar ii multumesc din suflet. O alta surpriza a fost faptul ca fanele impreuna cu dansatoarele mele mi-au adus in dar un tort de la Cofetaria Claus sub forma de pat pe care trona un barbat brunet, intruchiparea mea mai dulce. Intr-un cuvant totul a fost minunat", a adaugat artistul.

La randul sau, Dr. Dana Miricioiu a tinut sa povesteasca: "Nu i-am spus nimic lui Daniel despre aceasta intalnire pe care am tinut-o secreta pana in ultimul moment. Am luat contact cu fanele sale pe Facebook, si le-am intrebat daca ar vrea sa ii spuna lui Daniel "La multi an!" cu ocazia zilei sale de nastere. Toate mi-au raspuns prompt afirmativ si m-a bucurat foarte tare reactia lor. Astfel iata-ne aici, urandu-i cu totii toate cele bune".
 
Marketing, publicitate, PR

marketing@replicavedetelor.ro

0721.659.514
 
Vrei sa te alaturi echipei noastre? Scrie-ne acum!

contact@replicavedetelor.ro


Web design Bucuresti
Organizare evenimente, promovare evenimente, comunicate de presa, pr
       
Anamaria Prodan Capricorn Media Live Artist Tipografia Printech Webart
Anca Badiu Dan Negru Music Management Trilogy Media  
Asociata de Teatru si Film Dracula Fabrica Spicul Nico Trupa Provincialii  
Web design:Web design Bucuresti