Evenimente fara replica  
 
versiunea in limba engleza  
 
   
   
Memorial Elvis Presley
Data: 17 septembrie 2011
COMUNICAT DE PRESA
Nico si The Teachers Orchestra aduc tribut lui Elvis pe 17 septembrie 2010

Regele muzicii rock'n roll, Elvis Presley, va fi celebrat pentru al saptelea an consecutiv in cadrul memorialului ce-i poarta numele. Evenimentul, marca The Teachter Orchestra, are caracter integral caritabil, iar banii de pe bilete vor merge catre proiectul "Din inima pentru copii", ce isi propune sa rezolve cazurile cu probleme grave de sanatate ale minorilor. Evenimentul va avea loc in data de 17 septembrie, incepand cu orele 19:30, la Amfiteatrul Mihai Eminscu din Parcul National (fostul Teatru de vara 23 August).

The Theachers Orchestra, band-ul care a tinut sa pastreze memoria marelui artist vie in inimile romanilor, pregateste surprize de exceptie pentru publicul meloman, una dintre ele fiind prezenta pe scena concertului a artistei Nico, care va incanta auditoriul cu diverse melodii din repertoriul Regelui.

"Sunt un mare fan al lui Elvis Presley si ma bucur tare mult ca baietii de la The Teachers Orchestra m-au cooptat in acest proiect atat de drag inimii mele. Vreau sa celebrez memoria marelui cantaret interpretand melodii ca "Proud Mary"sau "Always on my mind", cea de-a doua piesa fiind chiar un duet pe care il voi face impreuna cu Cristian Roman, liderul trupei TTO. Va asteptam pe toti pe 17 septembrie la un regal muzical!" a declarat Nico.

In plus, solistul trupei The Teachers Orchestra a tinut sa adauge: " Pentru el exista Memorial Elvis Romania! Orice artist ii este dator cu macar 5 minute! Fara Elvis muzica de azi nu ar fi fost la fel. Suntem datori artistilor precum Elvis, ei au reusit sa reinventeze muzica pentru ca noua sa ne fie mai usor!

Nico este o persoana cu suflet mare care a raspuns imediat afirmativ cererii noastre si asta nu numai datorita faptului ca muzica lui Elvis ii este foarte draga, ci pentru copilasii catre care vor merge toti banii stransi din vanzarea biletelor la concert. Ne simtim onorati sa o avem alaturi!"

Alaturi de The Teachers Orchestra si Nico vor mai urca pe scena Jorhe, dar si Daniel Iordachioaie.

Pretul biletelor este de 30 de ron iar acestea pot fi procurate de la casele de bilete din Bucuresti, inclusiv de la Arena Mihai Eminescu sau de pe site-urile www.myticket.ro, www.vreaubilet.ro sau www.theteachersorchestra.ro.

Eveniment realizat cu sprijinul Primariei sectorului II si al centrului Eminescu.
Parteneri media: Replica Vedetelor.ro
 
Marketing, publicitate, PR

marketing@replicavedetelor.ro

0721.659.514
 
Vrei sa te alaturi echipei noastre? Scrie-ne acum!

contact@replicavedetelor.roOrganizare evenimente, promovare evenimente, comunicate de presa, pr
       
Anamaria Prodan Capricorn Media Live Artist Tipografia Printech
Anca Badiu Dan Negru Music Management Trilogy Media  
Asociata de Teatru si Film Dracula Fabrica Spicul Nico Trupa Provincialii