Evenimente fara replica  
 
versiunea in limba engleza  
 
   
   
Lansare sediu Junior School
Data: 5 septembrie 2012
COMUNICAT DE PRESA
Vedetele si copii lor au lansat noul sediu al Gradinitei Junior School.

Seara trecuta, a avut loc lansarea celui de-al treilea sediu al Gradinitei Junior School din compexul de birouri Upground, zona metroul Pipera, eveniment ce s-a bucurat de prezenta unor vedete de top precum Andreea Marin Banica, Simona Patruleasa, Virgil Iantu, Raluca Moianu, Vlad Enachescu si Carmen Trandafir.

Cu totii au venit insotiti de copilasii lor, care sunt fosti, actuali sau chiar viitori elevi in cadrul Junior School.

Cei prezenti la locatie au avut parte de experiente inedite, fiind transpusi intr-o lume minunata creata special pentru cei mici. O piesa de teatru, un workshop de cooking, jocuri pentru cei mici si pentru cei mari, toate acestea s-au regasit in cadrul evenimentului de lansare Junior School.

In plus, cei prezenti au putut cunoaste si o alta latura a vedetelor, si anume aceea de parinti grijulii, care se implica cu dragoste in viata copiilor lor.

"Junior School este un mediu primitor, plin de culoare, benefic pentru orice copil", a marturisit Andreea Marin Banica.

In acelasi timp, Simona Patruleasa a declarat ca deja a facut cercetari in ceea ce priveste gradinita la care va merge fiica sa, Ingrid.

"Desi este destul de devreme, am cautat deja optiuni in ceea ce priveste gradinita pentru ca este mediul in care fiica mea isi va petrece o buna perioada de timp. Ca si calitate esentiala a unui astfel de loc, cred ca as pune pe primul plan curatenia. Am ceva experienta in acest domeniu, mai ales ca eu am facut practica in invatamant, iar Junior School mi se pare cea mai buna alegere", a marturisit prezentatoarea tv.

Si pentru ca motto-ul gradinitei este "Locul unde copilul tau poate invata tainele lumii", la Junior School copii vor descoperi un univers care le va dezvalui noi perspective.
 
Marketing, publicitate, PR

marketing@replicavedetelor.ro

0721.659.514
 
Vrei sa te alaturi echipei noastre? Scrie-ne acum!

contact@replicavedetelor.ro


Web design Bucuresti
Organizare evenimente, promovare evenimente, comunicate de presa, pr
       
Anamaria Prodan Capricorn Media Live Artist Tipografia Printech Webart
Anca Badiu Dan Negru Music Management Trilogy Media  
Asociata de Teatru si Film Dracula Fabrica Spicul Nico Trupa Provincialii  
Web design:Web design Bucuresti