Evenimente fara replica  
 
versiunea in limba engleza  
 
   
   
Julio Iglesias: Concert Extraordinar (Cluj, Iasi, Constanta)
Data:
Cluj - Stadionul "Ion Moina", 14 iulie 2008, ora 21.00
Iasi - Stadionul "Emil Alexandrescu", 16 iulie 2008, ora 21.00
Constanta - Poarta 1 (Port Constanta), 19 iulie 2008, ora 21.00

COMUNICAT DE PRESA
JULIO IGLESIAS, duet cu romanul COSTEL BUSUIOC in Romania.

MUSIC MANAGEMENT si CIADO (Centru International Antidrog si pentru Drepturile Omului) organizeaza in cadrul proiectului “Arta contra Drog” un turneu extraordinar in Romania ce incununeaza 40 de ani de cariera a marelui Julio Iglesias. Proiectul National „Arta contra drog” face parte din Anul Cultural Antidrog 2008 care vizeaza constientizarea populatiei cu privire la amploarea si riscurile consumului de droguri.

Daca, in 2007, Iglesias a vizitat tara noastra pentru a promova ultimul sau album in limba engleza, “Romantic Classics”, Nr. 1 in topul vanzarilor de la noi, de aceasta data artistul va incanta publicul cu slagarele indelungatei sale cariere de succes.

“Imi face o deosebita placere sa ma reintalnesc cu admiratorii mei romani. Anul trecut am stat doua saptamani in Romania si am avut ocazia de a cunoaste indeaproape tara dumneavoastra, fiindca am mers destul de mult cu masina. Mi-au placut mult romanii; in mijlocul lor m-am simtit ca acasa.” (Julio Iglesias)

De asemeni, pe langa extraordianul concert cu hitt-urile lui Julio Iglesias lansate in cei 40 de ani de cariera, vom asista si la un duet de zile mari. Dupa o serie intreaga de negocieri, Niki Constantinescu a reusit sa il convinga pe Julio Iglesias, sa realizeze in Romania un duet cu noua revelatie, Costel Busuioc, castigatorul concursului “Hijos de Babel” din tara natala a marelui Iglesias, care este de asemeni foarte bucuros de aceasta initiativa.

Mai adaugam ca de-a lungul carierei lui, Julio Iglesias a mai sustinut duete cu nume mari ale muzicii internationale printre care amintim de: Frank Sinatra, Gloria Estefan, Stevie Wonder, Nana Mouskouri, Johnny Hallyday, Diana Ross, Placido Domingo, LaToya Jackson, Sting, Liza Minelli, Thalia, Dolly Parton si altii.

Julio Iglesias a vandut peste 250 de milioane de albume in lumea intreaga, a cantat in mai multe limbi si a sustinut, de-a lungul carierei, peste 5.000 de concerte.

Concertele din Romania vor avea o durata de doua ore, fiecare cu incepere de la orele 21.00. Intrarea pe stadioane se va putea face cu incepere de la orele 18.00.

Datele concertului lui Julio Iglesias din luna iulie cu invitatul special Costel Busuioc sunt:
• 14 iulie la Cluj Napoca pe Stadionul “Ion Moinea”
• 16 iulie la Iasi pe Stadionul “Emil Alexandrescu”
• 19 iulie la Constanta la “Poarta 1 Port Constanta ”

Pretul biletelor la concertele din cele trei orase sunt:
• Categoria “VIP” - 300 ron
• Categoria I - 200 ron
• Categoria II – 150 ron
• Categoria III – 100 ron
• Categoria IV – 75 ron

Biletele pot fi procurate pentru fiecare oras in parte de la:
La Cluj – Agentia Teatrala a Teatrului National, casa de Cultura a Sindicatelor, Linia de Magazinele Diverta, Carfour, Casele volante de bilete, de la Stadionul “Ion Moinea” cat si de pe site-urile: www.bilete.ro, www.blt.ro, www.biletedelatati.ro, www.tiketpoint.ro, www.eventim.ro.

La Iasi: Agentia Teatrala a Teatrului National, Casa de Cultura a Sindicatelor, Casa de Cultura a Studentilor, Magazinele Diverta, Carfour, Casele volante de bilete, de la Stadionul “Ion Moinea” cat si de pe site-urile: www.bilete.ro, www.blt.ro, www.biletedelatati.ro, www.tiketpoint.ro, www.eventim.ro.

La Constanta: Agentia Teatrului Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski”, Casa de Cultura a Sindicatelor, Teatrul National (fost Fantasio), Magazinele Diverta, Carfour, Casele volante de bilete, de la Stadionul “Ion Moinea” cat si de pe site-urile: www.bilete.ro, www.blt.ro, www.biletedelatati.ro, www.tiketpoint.ro, www.eventim.ro.
 
Marketing, publicitate, PR

marketing@replicavedetelor.ro

0721.659.514
 
Vrei sa te alaturi echipei noastre? Scrie-ne acum!

contact@replicavedetelor.ro


Web design Bucuresti
Organizare evenimente, promovare evenimente, comunicate de presa, pr
       
Anamaria Prodan Capricorn Media Live Artist Tipografia Printech Webart
Anca Badiu Dan Negru Music Management Trilogy Media  
Asociata de Teatru si Film Dracula Fabrica Spicul Nico Trupa Provincialii  
Web design:Web design Bucuresti