Evenimente fara replica  
 
versiunea in limba engleza  
 
   
   
Joaquin Cortes: Spectacol Gitanos
Data: 7 martie 2008
COMUNICAT DE PRESA
Asociatia Culturala de Teatru, Film si Muzica Dracula si Music Management organizeaza spectacolul extraordinar ”Zapatos Blancos” Joaquin Cortes si Compania de Dans Flamenco Joaquin Cortes.

Spectacolul va avea loc miercuri, 19 decembrie, ora 19.

Biletele sunt puse in vanzare la Sala Palatului, Magazinul Muzica, Teatrul National Bucuresti, Teatrul Nottara, Opera Nationala, Carrefour, Magazinele Diverta, statiile de metrou Unirii 1 si 2 si online, la www.bilete.ro, www.biletedelatati.ro, www.blt.ro.

Pretul biletelor variaza intre 350 Ron (categorie VIP) si 100 Ron.

In Romania, Joaquin Cortes va ajunge in data de 18 decembrie si va fi cazat la Hotel Phoenicia.

“Flamenco reprezinta doar baza fiindca este ceva native, insa pregatirea mea profesionala este mai muot de atat”, declara Joaquin.

Joaquin Cortes s-a nascut in 1969, in Cordoba, intr-o familie de tigani. La 12 ani a inceput sa studieze dansul. In 1984, la numai 15 ani, a fost cooptat in trupa Baletului National al Spaniei si, in foarte scurt timp, a devenit solist al acesteia.

In 1992, dupa o lunga pregatire profesionala, specializat fiind in stiluri de dans foarte diferite, de la flamenco pana la dansuri contemporane, Joaquin Cortes si-a infiintat propria companie de dans: Compania de Dans Flamenco Joaquin Cortes.

A debutat in cinematografie in 1995, cu rolul lui „Antonio”, din filmul “La Flor de mi Secreto” al renumitului regizor Pedro Almodovar. Urmeaza apoi rolurile din „Flamenco”, de Carlos Saura si „Gitano”, de Manuel Palacios.

In 1999 a fost invitat de Debbie Allen sa evolueze in cadrul Galei de acordare a premiilor Oscar, “’71 Annual Academy Awards”.

A colaborat cu Jennifer Lopez in 2001, in timpul concertului din Puerto Rico unde, alaturi de renumita cantareata, a reusit sa impresioneze miile de spectatori.

Dupa ce in 1999 a fost primul spaniol care a participat ca artist la Gala Premiilor Oscar, in 2001 a revebit pe scena americana dansand alaturi de Alicia Keys, in cadrul Premiilor Muzicale Grammy.

A colaborat cu fundatia Rava, din Italia, pentru construirea unui spital pentru copii, in Haiti.

In noiembrie 2006 a fost numit ambasadorul poporului Roomani, la Parlamentul European.

Imaginea sa a fost folosita in campaniile publictare pentru Samsonite, Rondel (Germania), Pompea Caltze (Italia), Seat Ibiza Passion (Spania), TIM (Italia).
 
Marketing, publicitate, PR

marketing@replicavedetelor.ro

0721.659.514
 
Vrei sa te alaturi echipei noastre? Scrie-ne acum!

contact@replicavedetelor.ro


Web design Bucuresti
Organizare evenimente, promovare evenimente, comunicate de presa, pr
       
Anamaria Prodan Capricorn Media Live Artist Tipografia Printech Webart
Anca Badiu Dan Negru Music Management Trilogy Media  
Asociata de Teatru si Film Dracula Fabrica Spicul Nico Trupa Provincialii  
Web design:Web design Bucuresti