Evenimente fara replica  
 
versiunea in limba engleza  
 
   
   
Jam Session ZU
Data: 31 mai 2012
COMUNICAT DE PRESA
Mihai Morar provoaca artistii la duel in cadrul Jam Session Zu!

Ellie White, Kristina(Impact), Shift si George Nicolescu se vor duela Joi, 31 mai 2012, incepand cu orele 23:00, la Bound Club&Bar din Centrul Vechi, in cadrul Jam Session Zu! Cei prezenti vor avea ocazia sa-si auda solistii preferati interpretand in premiera coverurile celor mai in voga melodii ale vremii!

Duelul va avea loc sub atenta supraveghere a simpaticului Mihai Morar, care va juriza impreuna cu publicul propunerile muzicale ale cantaretilor. Fiecare dintre acestia va pregati cate doua piese pe care le va interpreta in maniera proprie pentru cei prezenti la locatie.

"Mi-am promis mie in primul rand ca daca se-ntampla sa intru-n club si sa aud playback, o sa ma ridic si o sa plec! Pentru ca iubesc muzica live va invit la o reprezentatie fara playback, fara negativ si fara fite, a unora dintre cei mai in voga artistii ai muzicii romanesti, care va vor uimi cu prestatii de exceptie. Jam Session Zu este fata doar si poate un eveniment pe care nu trebuie sa il ratati pentru ca reprezinta o competitie in cadrul careia castigatorul il va alege chiar publicul" a marturisit Mihai Morar.

Pregateste-te sa iei pulsul fierbinte al metropolei si sa-ti cunosti vedetele preferate la Jam Session Zu!

Bound Club&Bar este una dintre locatiile cu dubla identitate din Centrul Istoric al Capitalei. Atmosfera relaxanta a unui lounge bar potrivit pentru intalniri cu prietenii sau partenerii de afaceri in timpul zilei, se transforma in cursul noptii in cadrul perfect pentru petreceri de neuitat.

Intra in lumea Bound! Te asteptam Joi, 31 mai 2012, incepand cu orele 23:00, pe pe strada Smardan, nr 30 pentru a-ti oferi o experienta desavarsita!
 
Marketing, publicitate, PR

marketing@replicavedetelor.ro

0721.659.514
 
Vrei sa te alaturi echipei noastre? Scrie-ne acum!

contact@replicavedetelor.ro


Web design Bucuresti
Organizare evenimente, promovare evenimente, comunicate de presa, pr
       
Anamaria Prodan Capricorn Media Live Artist Tipografia Printech Webart
Anca Badiu Dan Negru Music Management Trilogy Media  
Asociata de Teatru si Film Dracula Fabrica Spicul Nico Trupa Provincialii  
Web design:Web design Bucuresti