Evenimente fara replica  
 
versiunea in limba engleza  
 
   
   
Hotel Orizont & Valentina Pelinel
Data: decembrie 2015
COMUNICAT DE PRESA
Pe 8 decembrie fostul top model international si-a sarbatorit alaturi de cei mai buni prieteni implinirea frumoasei varste de 35 de ani. Weekend-ul trecut, vedeta si-a planificat o iesire la munte pentru reincarcarea bateriilor si pentru a se bucura de prima zapada. Valentina a ales sa-si petreaca mini vacanta de weekend la hotelul Orizont din Predeal deoarece este situat relativ aproape de Bucuresti si intruneste toate conditiile pentru o vacanta perfecta: piscina, spa si doua restaurante, unul interantional si altul 100% romanesc.

Valentina Pelinel, escapada la munte dupa ziua ei de nastere!

"La numai 140 de km de Capitala, am gasit o oaza de relaxare si confort la hotelul Orizont din Predeal. Ca intotdeauna, am luat in considerare raportul calitate/pret. M-am bucurat sa descopar un spa dotat la standarde internationale, doua restaurante dintre care unul cu specific international, altul romanesc si multe Craciunite care au completat atmosfera de Craciun. De altfel, m-a bucurat si ospitalitatea personalului! Toate acestea m-au facut sa ma simt ca in cele mai frumoase hoteluri pe care le-am vizitat in strainatate, de-a lungul timpului. Ma bucur ca si romanii ofera servicii in turism de inalta calitate", ne-a declarat Valentina Pelinel.

Pentru o persoana activa, hotelul Orizont ofera servicii de relaxare, dar si diverse activitati astfel incat plictiseala sa nu isi aiba loc in atmosfera. Frumoasa Valentina Pelinel si-a petrecut mare parte a timpului in hotel, realizand diferite activitati. Vedeta a avut la dispozitie o piscina semi-olimpica, doua bai jacuzzi, trei tipuri de sauna, tratamente corporale variate, cele doua restaurante: Miorita, a carei crama a tinut s-o viziteze si Orizont International, dar s-a si bucurat de frumoasa panorama oferita de Sky Bar unde a savurat un ceai fierbinte inconjurata de o priveliste superba.
 
Marketing, publicitate, PR

marketing@replicavedetelor.ro

0721.659.514
 
Vrei sa te alaturi echipei noastre? Scrie-ne acum!

contact@replicavedetelor.ro


Web design Bucuresti
Organizare evenimente, promovare evenimente, comunicate de presa, pr
       
Anamaria Prodan Capricorn Media Live Artist Tipografia Printech Webart
Anca Badiu Dan Negru Music Management Trilogy Media  
Asociata de Teatru si Film Dracula Fabrica Spicul Nico Trupa Provincialii  
Web design:Web design Bucuresti