Evenimente fara replica  
 
versiunea in limba engleza  
 
   
   
Horia Brenciu: Fac ce-mi spune inima!
Data: 25 martie 2011
COMUNICAT DE PRESA
Horia Brenciu într-un concert puţin mai nebun decât prevede legea.

Dupa nenumărate succese în televiziune şi în lumea muzicală, Horia Brenciu a hotărât: “Fac ce-mi spune inima”. Sub acest titlu se prezintă cel mai aşteptat concert al momentului. Horia Brenciu şi HB Orchestra pregătesc un eveniment care să cucerească publicul pe 25 martie, la Sala Palatului.

Pasiunea şi tehnica ireproşabilă se îmbină într-un show deschis, în care spectatorii vor fi parte integrantă a orchestrei. Bucurie contra aplauze este schimbul pe care Horia Brenciu îl propune publicului. “Genul de concert pe care-l voi performa alături de orchestra mea este unul interactiv! Cred sincer că publicul este jumătatea muzicală a unui artist, în fiecare spectacol. Sunt unii care mă vor descoperi chiar atunci, pe 25 martie. Alţii îşi vor întări părerea că sunt un pic mai... nebunatic decât prevede legea! În orice caz, fiecare va pleca de la show cu o amintire... Schimbul pe care-l propun este ca noi să le dăm bucurie, iar ei, aplauze. Mi se pare un troc cinstit, nu?”, declară artistul.

Biletele pentru spectacol se găsesc la Sala Palatului, Teatrul Naţional Bucureşti, Magazinul Muzica, Teatrul Nottara, Staţia de Metrou Unirii 1, Magazinele Diverta, Germanos, Carrefour şi on line, pe: www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.biletedelatati.ro, www.blt.ro, www.eventim.ro, www.ticketpoint.ro, www.biletoo.ro.

Pretul biletelor este: 200 ron; 150 ron; 100 ron; 50 ron.

Horia Brenciu şi-a început cariera în 1993 la TVR, unde a prezentat primul quiz show din România, ROBINGO. În 2002 a pus temeliile celei mai complexe orchestre existente în prezent în showbiz-ul românesc. În 2008 Horia Brenciu a fost numit de către Radio România Actualităţi cea mai buna voce masculină a anului.
 
Marketing, publicitate, PR

marketing@replicavedetelor.ro

0721.659.514
 
Vrei sa te alaturi echipei noastre? Scrie-ne acum!

contact@replicavedetelor.ro


Web design Bucuresti
Organizare evenimente, promovare evenimente, comunicate de presa, pr
       
Anamaria Prodan Capricorn Media Live Artist Tipografia Printech Webart
Anca Badiu Dan Negru Music Management Trilogy Media  
Asociata de Teatru si Film Dracula Fabrica Spicul Nico Trupa Provincialii  
Web design:Web design Bucuresti