Evenimente fara replica  
 
versiunea in limba engleza  
 
   
   
Eveniment Silhouette: Lansare Campanie
Data: 23 noiembrie 2011
COMUNICAT DE PRESA
Slabeste primele doua kilograme gratuit, la Silhouette!

"Conceptul stiintific al frumusetii", acesta ar fi motto-ul dupa care se ghideaza Silhouette, brandul cu cea mai importanta investitie tehnologicadinRomania. Rezultatele garantate sunt o conditie esentiala a oricarui tratament, iar Silhouette a stiut intotdeauna sa-si motiveze clientii spre acest scop.

Miercuri, 23 noiembrie, incepand cu orele11:00, echipa Silhouette impreuna cu invitati de marca va asteapta in cadrul exotic al restaurantului Maiko pentru a lansa o noua campanie intitulata sugestiv "Slabeste primele doua kilograme gratuit!".

"Cei ce vor dori sa participe la aceasta campanie trebuie sa urmeze cativa pasi esentiali: sa se prezinte la centrele de infrumusetare Silhouette pentru un diagnostic realizat de medicul specialist si sa urmeze tratamentul personalizat ce i se va prescrie. Clientul va urma procedurile recomandate de specialisti Silhouette,pana la pierderea celor doua kilograme, iar in momentul in care a slabit peste 2 kilograme "Silhouette" ii da cadou gratuit clientei toate sedintele executate pana la obtinerea acestui rezultat, pentru a continua sedintele in scopul obtinerii obiectivului stabilit . Am demarat aceasta campanie tocmai pentru caSilhouette vrea sa creeze acea stare de bine interioara cat siexterioara pentru clientii sai", a declarat doamna Lili Baaddi, Director General al centrelor de infrumusetare Silhouette.

In cadrul evenimentuluise va anunta si castigatorul campaniei GREUTATEA IDEALA, lansata in cursul verii. Managerul Silhouette va premia unul dintre cei cateva sute de participanti care au reusit sa atinga greutatea optima, stabilita in urma diagnosticarii la centrele de infrumusetare. Premiul cel mare va fi o excursie in afara tarii de care se va bucura atat clientul Silhouette cat si partenerul sau partenera acestuia.

Va multumim pentru participare si pentru orice informatie sau interviuri, nu ezitati sa ne contactati:

Cristina Toma
PR Manager RV EVENTS
cristina@replicavedetelor.ro
Telefon: 0721 659 514
www.replicavedetelorevents.ro

Lili Baaddi
Director General Centrele de Slabire si Infrumusetare Silhouette
lili.baaddi@silhouette.ro

www.silhouette.ro
 
Marketing, publicitate, PR

marketing@replicavedetelor.ro

0721.659.514
 
Vrei sa te alaturi echipei noastre? Scrie-ne acum!

contact@replicavedetelor.ro


Web design Bucuresti
Organizare evenimente, promovare evenimente, comunicate de presa, pr
       
Anamaria Prodan Capricorn Media Live Artist Tipografia Printech Webart
Anca Badiu Dan Negru Music Management Trilogy Media  
Asociata de Teatru si Film Dracula Fabrica Spicul Nico Trupa Provincialii  
Web design:Web design Bucuresti