Evenimente fara replica

"Spuma de ras" - Ultimul spectacol Doru Octavian Dumitru
Data: 05 decembrie 2010
COMUNICAT DE PRESA
Rasul este cel mai bun medicament pentru suflet. Tocmai de aceea Doru Octavian Dumitru a pregatit publicului o perfuzie cu umor pe care o va administra pe scenele tarii in perioada imediat urmatoare in cadrul spectacolului "Spuma de ras". Show-ul este o premiera in Romania, fiind produs si prezentat de maestrul glumelor bune.

"Spuma de ras" este un program de entertainment all inclusive, un regal al muzicii, dansului si al umorului de calitate. Alaturi de Doru Octavian Dumitru pe scena vor urca Annes, Rada de la Chisinau si vor evolua membrii trupei Total Dance Center, cu un program impresionant intitulat "In Memoriam Michael Jakson".

Spectacolul este unul deosebit si datorita faptului ca acesta va fi ultimul pentru Doru Octavian Dumitru, acesta urmand sa se retraga pentru o perioada de pe scena.

"Spuma de ras este total diferit de celelalte spectacole pe care le-am realizat, in primul rand datorita faptului ca am adus un plus de entertainment prin muzica si dans. Artistii ce vor urca pe scena au fost alegerea mea si tin sa mentionez ca veti gasi surprinzatoare evolutia trupei Total Dance Center.

Despre reprezentatia mea nu va pot spune decat ca vom rade despre slabiciunile omenesti si ca "Spuma de ras" va fi ultimul spectacol pe care il voi sustine. Ma voi retrage pentru o perioada asa ca este o ocazie buna sa vina la spetacol atat fanii mei, cei care il iubesc pe Doru Octavian Dumitru, pentru ca ma vor vedea pe scena intr-o reprezentatie cum nu s-a mai vazut pana acum, cat si pentru cei care nu ma pot suferi, pentru ca va fi ultimul. In felul acesta cu totii vor avea de castigat", incheie Doru Octavian Dumitru.

Programul spectacolului va fi urmatorul:
• 24 noiembrie se va desfasura pe scenele Caselor de Cultura a Sindicatelor din Radauti si Suceava
• 25 noiembrie vor avea loc spectacole la Casa de Cultura a Studentilor din Iasi si Casa de Cultura a Sindicatelor dinVaslui
• 26 noiembrie la Casele de Cultura Sindicatelor din Roman si Bacau
• 27 noiembrie la Casa Tineretului din Braila si Teatrul Dramatic din Galati
• 02 decembrie Sala Teatrului din Tulcea si Casa de Cultura a Sindicatelor din Constanta
• 05 decembrie se va desfasura spectacolul in Bucuresti, la Sala Palatului, incepand cu orele 19:30

Biletele au valori cuprinse intre 30 si 70 de lei si le puteti achizitiona de la Sala Palatului, Teatrul National, statiile Unirii I si Unirii II, Palatul Copiilor, reteaua magazinelor Diverta, Germanos si Carrefour sau online la adresele:www.biletedelatati.ro, www.bilete.ro, www.biletoo.ro,www.eventim.ro, www.myticket.ro, www.biletino.ro.

Marketing, publicitate, PR

marketing@replicavedetelor.ro

0721.659.514

Vrei sa te alaturi echipei noastre? Scrie-ne acum!

contact@replicavedetelor.ro

Web design Bucuresti
Organizare evenimente, promovare evenimente, comunicate de presa, pr

Anamaria Prodan Capricorn Media Live Artist Tipografia Printech Webart