Evenimente fara replica  
 
versiunea in limba engleza  
 
   
   
Relansarea fabricii Spicul si vizita Regala
Data: 08 iunie 2010
COMUNICAT DE PRESA
Fabrica Spicul isi deschide portile alaturi de Regele Mihai.

Un brand de renume are personalitate proprie, cladita din dorintele, aspiratiile, visele si munca celor care au contribuit la propulsarea sa. Un brand de renume este "Spicul" care de-a lungul a 16 decenii a daruit oamenilor cel mai de pret dar, painea cea de toate zilele.

Regele Mihai va vizita fabrica Spicul.

Acolo unde intelepciunea timpului si experienta capatata se imbina cu tehnologii moderne, apare inovatia! Renascuta din propria-i cenusa, cea mai renumita fabrica de morarit si panificatie,"Spicul", isi deschide portile pentru vizitatori.

Alaturi de prezenta onoranta a Regelui Mihai, care va inaugura noua locatie "Spicul", cei prezenti vor asista la o lectie de viata ale carei cuvinte de ordine sunt:"traditie", "functionalitate", "sanatate", "inovatie" si "calitate".

Produsele "Slabesti mancand" sunt pentru toata lumea.

"Spicul" a lansat o revolutie in stilul de viata alimentar prin crearea unei noi game de produse-"Slabeste mancand". Painea si dulciurile din aceasta gama contin un amestec de fibre, macroelemente, vitamine, enzime, microelemente si proteine vegetale al caror efect de combatere a obezitatii este recunoscut de comunitatea medicala internationala. Produsele sunt ideale atat pentru cei care doresc sa slabeasca, cat si pentru cei care vor sa se mentina in forma si sa traiasca sanatos si cat mai mult.

Dan Negru va media discutiile conferintei.

Relansarea acestei game si prezentarea tuturor produselor "Spicul" va avea loc in cadrul unui tur complet al noii fabrici, precedat de o conferinta de presa la care vor participa directorul Spicul, Gheorghe Ilie; Regele Mihai dar si Dan Negru care va media discutiile intre jurnalisti si reprezentantii fabricii Spicul.

Printre invitatii la eveniment se mai numara: Dan Negru, Nico impreuna cu fata ei, Alexandra, Valentina Pelinel si Cristian Boureanu, dr. Mirela Miertoiu, Andrei Hrebenciuc, Daciana Sarbu, Victor Ponta si multi altii.

In plus, echipa "Spicul" v-a pregatit multe alte surprize, care de care mai placute!

Inaugurarea regala a noii fabrici "Spicul" va alea loc in data de 11 iunie, orele 11.00, in zona industriala a orasului Chitila, Str.Rudeni, nr.94.

Ne vom intalni la ora 10.00 in parcarea Plaza Romania (vis-a-vis de Anchor Plaza) pentru a ajunge la destinatie mai usor cu microbuzele Spicul.
 
Marketing, publicitate, PR

marketing@replicavedetelor.ro

0721.659.514
 
Vrei sa te alaturi echipei noastre? Scrie-ne acum!

contact@replicavedetelor.ro


Web design Bucuresti
Organizare evenimente, promovare evenimente, comunicate de presa, pr
       
Anamaria Prodan Capricorn Media Live Artist Tipografia Printech Webart
Anca Badiu Dan Negru Music Management Trilogy Media  
Asociata de Teatru si Film Dracula Fabrica Spicul Nico Trupa Provincialii  
Web design:Web design Bucuresti