Evenimente fara replica  
 
versiunea in limba engleza  
 
   
   
Piesa de teatru Pluralul Englezesc
Data: 06 decembrie 2010
COMUNICAT DE PRESA
Una dintre cele mai apreciate tragi-comedii din lume, "Pluralul englezesc" a avut marti, 6 decembrie, premiera la Teatrul National de Opereta "Ion Dacian" din Bucuresti, urmand ca pe 7 decembrie, incepand cu orele 19:30, sa aiba loc si reprezentatia de la Teatrul "Nottara".

Daca in anii '70 "Absurd person singular" sau "Pluralul englezesc" era cel mai iubit spectacol de pe Broadway, se pare ca reactia publicului din seara trecuta anunta o evolutie fulminanta a acestei piese si la noi in tara.

Impartita in trei acte, "Pluralul Englezesc" este povestea a trei familii care se reunesc in noaptea de Craciun. Fiecare act se petrece pe rand in casa unuia dintre cupluri, dar ceea ce se dorea a fi o simpla cina intre prieteni, se transforma intr-o actiune comica datorita pataniilor gazdelor cat si a musafirilor. Toate acestea duc la schimbari majore in destinele fiecarui personaj.

In regia lui Toma Enache, "Pluralul Englezesc" are o distributie de exceptie care a cucerit auditoriul: Ion Dichiseanu, Cezara Dafinescu, Constantin Cotimanis, Victoria Cocias, Armand Calota si Delia Nartea dau viata personajelor creionate de Alan Ayckbourn. Sala Teatrului "Ion Dacian" s-a dovedit neincapatoare pentru cei prezenti. Peste 500 de persoane s-au amuzat pe seama culiselor familiale prezentate de cele trei cupluri.

In sala s-au aflat si familiile protagonistilor, insasi fiica lui Ion Dischiseanu a venit la finalul spectacolului pentru a le inmana actorilor trandafirii rosii ce se cuvin unei astfel de reprezentatii de exceptie.

Publicul iubitor de teatru din tara se va putea bucura de prezenta marilor actori pe scenele din Mangalia - 14 decembrie, Constanta - 15 decembrie si Galati - 16 decembrie.

Pretul biletelor este 40, 50 si 60 lei, iar acestea pot fi achizitionate din statia de metrou Unirii 1, din magazinele Diverta sau online pe site-urile de specialitate precum si de la casele de bilete ale salilor de spectacol.
 
Marketing, publicitate, PR

marketing@replicavedetelor.ro

0721.659.514
 
Vrei sa te alaturi echipei noastre? Scrie-ne acum!

contact@replicavedetelor.ro


Web design Bucuresti
Organizare evenimente, promovare evenimente, comunicate de presa, pr
       
Anamaria Prodan Capricorn Media Live Artist Tipografia Printech Webart
Anca Badiu Dan Negru Music Management Trilogy Media  
Asociata de Teatru si Film Dracula Fabrica Spicul Nico Trupa Provincialii  
Web design:Web design Bucuresti