Evenimente fara replica  
 
versiunea in limba engleza  
 
   
   
Concerte Cesaria Evora
Data: 15 octombrie 2010 - 18 octombrie 2010
COMUNICAT DE PRESA
Cesaria Evora isi reia turneul si vine in Octombrie in Romania!

Cesaria Evora, celebra cantareata din Insulele Capului Verde, care a suferit o interventie chirugicala in luna mai a acestui an, amanandu-si din acesta cauza concertele din turneul de promovare al albumului "Nha Sentimento", revine in Romania. Iar ca sa ne arate ca este mai bine ca oricand, Cesaria Evora va sustine in tara noastra doua concerte: primul in Brasov la Sala Sporturilor, in data de 15 octombrie, iar cel de-al doilea inBucuresti, la Sala Palatului in data de 18 octombrie.

Mai mult, facandu-i placere sa viziteze Romania, artista va include in turneul sau, cu prilejul acestor doua concerte, o minivacanta. Astfel, sejurul Cesariei aici urmeaza sa inceapa in data de 12 octombrie. Spectacolele din Romania sunt organizate de Trilogy Media si Primaria Bucuresti si sustinute de Hotel Residence si Nova Music/Sony.

Biletele pentru concerte se gasesc prin reteaua www.eventim.ro,www.myticket.ro , www.Blt.ro , www.Bilete.ro, Sala Palatului din Bucuresti, Sala Sporturilor din Brasov, librariile Humanitas si Carturesti, magazinele Diverta, Germanos, Vodafone si magazinul Off The Record (str. Blanari, nr. 14), la preturi cuprinse intre 210 si 70 RON.

Biletele vandute si nereturnate pana in acest moment, pentru concertul din luna mai, raman valabile, urmand sa fie preschimbate la casele de bilete de unde au fost achizitionate, iar in ziua concertului din 18 octombrie 2010 pot fi preschimbate si la ghiseul din incinta Salii Palatului din Bucuresti.

Invitatiile oferite separat de promotia "un bilet achizitionat – o invitatie gratuita" nu mai sunt valabile.

Detalii si pe www.concertcesariaevora.info
 
Marketing, publicitate, PR

marketing@replicavedetelor.ro

0721.659.514
 
Vrei sa te alaturi echipei noastre? Scrie-ne acum!

contact@replicavedetelor.ro


Web design Bucuresti
Organizare evenimente, promovare evenimente, comunicate de presa, pr
       
Anamaria Prodan Capricorn Media Live Artist Tipografia Printech Webart
Anca Badiu Dan Negru Music Management Trilogy Media  
Asociata de Teatru si Film Dracula Fabrica Spicul Nico Trupa Provincialii  
Web design:Web design Bucuresti