Evenimente fara replica  
 
versiunea in limba engleza  
 
   
   
Balurile Bobocilor ASE
Data: 27 octombrie 2011 : Bucuresti
COMUNICAT DE PRESA
Conceptul realizarii unor petreceri cu tematica, ce ar trebui sa condimenteze ideologia Balului Bobocilor, a echivalat cu o campanie de amploare care s-a desfasurat pe parcursul a trei luni consecutive. Pentru a capta atentia publicului tanar am creat un mesaj cu care reprezentantii acestuia sa se identifice si am targetat publicatii la care tinerii sa aiba acees.

Mihai Morar si Guess Who dau tonul la distractie miercuri, in Fratelli!

ASE-istii au dat startul unei serii de petreceri nebune la care sunt invitati toti amatorii de distractie. Daca sintagma "having fun" este motto-ul tau, atunci trebuie sa vi la Balul Bobocilor de la ASE! Si pentru ca reteta unei petreceri reusite o stim deja, ne-am gandit sa ii dam un plus de savoare cu o tematica speciala.

Visezi s-ajungi la Hollywood? Atunci trebuie sa vi la Balul Bobocilor Facultatii de Management si Administratie Publica din cadrul ASE! Iti dam viza de Hollywood pentru o seara ca sa poti intra la cea mai hot petrecere cu tematica ce va avea loc in data de miercuri, 2 noiembrie la Clubul Fratelli. Mihai Morar si-a luat in serios rolul de gazda si impreuna cu invitatul sau Guess Who, va da tonul la distractie pentru ca tu sa te simti intr-o forma de zile mari.

Cele mai nou sounduri, cele mai frumoase animatoare, entertaineri de exceptie si o locatia perfecta vor face ca seara party-ului sa fie una de neuitat chiar si pentru cei mai pretentiosi dintre petrecareti. Biletele se vor comercializa in incinta ASE, iar cei ce se grabesc sa le procure vor primi o revista "Bravo" cadou. Acesta este un eveniment marca Radio Zu in parteneriat cu Inception si Orange.

Parteneri media: Revista "Bravo", ziarul"Libertatea" si ReplicaVedetelor.ro.
 
Marketing, publicitate, PR

marketing@replicavedetelor.ro

0721.659.514
 
Vrei sa te alaturi echipei noastre? Scrie-ne acum!

contact@replicavedetelor.ro


Web design Bucuresti
Organizare evenimente, promovare evenimente, comunicate de presa, pr
       
Anamaria Prodan Capricorn Media Live Artist Tipografia Printech Webart
Anca Badiu Dan Negru Music Management Trilogy Media  
Asociata de Teatru si Film Dracula Fabrica Spicul Nico Trupa Provincialii  
Web design:Web design Bucuresti