Evenimente fara replica  
 
versiunea in limba engleza  
 
   
   
Eveniment Bali Spa Cornu
Data: 30 august 2013
COMUNICAT DE PRESA
Radu Beligan a petrecut cateva momente la Cornu in stil balinez

Vineri, 30 august, Bali Spa Cornu si-a deschis portile pentru membri presei si vedete în cadrul unui eveniment inedit care a celebrat frumusetea si arta in toata splendoarea sa.

Invitatii au descoperit pe-ndelete singura oaza balineza din Sud-Estul Europei alaturi de nume importante ale scenei romanesti precum: Lamia si Radu Beligan, Emil Hurezeanu, Raluca Moianu, Monica Iagar, Nico, Roxana Iliescu, Thea Haimovitz, oboistul Adrian Petrescu, alaturi de Excelenta Sa, ambasadoarea Indoneziei in Romania, doamna Marianna Sutadi si primarul comunei Cornu, Cornel Nanu.

Nico a castigat un concurs de dans balinez!

Intr-un cadru ce imbina armonios stiinta înfrumusetarii si a relaxarii, Dr Dana si Stefan Jianu au reusit sa dezvolte singura oaza balineza din Europa! Vedetele au luat parte la activitati cu specific indonezian. Nico, impreuna cu Roxana Iliescu si Thea Haimovitz au participat la un concurs de dans balinez, prezentat de nimeni alta decat Monica Iagar.

Atleta a luat in serios postura de moderator pe care si-a insusit-o pentru prima data si a jurizat impreuna cu publicul reprezentatiile vedetelor. Se pare ca cea mai iscusita in arta dansului balinez s-a dovedit a fi chiar Nico, care a castigat concursul si a incantat publicul cu miscarile ei.

"Am inteles ca dansul pe care l-am executat este unul cu specific indonezian, din insula Bali si este un dans de intampinare a invitatilor, in cadrul caruia dansatoarele arunca petale de flori peste oaspeti si executa miscari extrem de delicate si in acelasi timp gratioase. Mi-a placut mult experienta Bali Spa si chiar as vrea sa invat de-a dreptul pe-ndelete tainele acestui dans", a marturisit Nico.

O alta surpriza a evenimentului a fost fara doar si poate reprezentatia lui Adrian Petrescu, Prim Oboist al Filarmonicii "George Enescu", care l-a emotionat pe Radu Beligan. Maestrul scenei romanesti s-a declarat incantat de spectacolul de muzica clasica si a tinut sa precizeze faptul ca iubeste ideea de relaxare prin intermediul artei si a frumusetii.

Sponsori eveniment: Plafar, Core Invest Health si Cofetãria Delice.
 
Marketing, publicitate, PR

marketing@replicavedetelor.ro

0721.659.514
 
Vrei sa te alaturi echipei noastre? Scrie-ne acum!

contact@replicavedetelor.roOrganizare evenimente, promovare evenimente, comunicate de presa, pr
       
Anamaria Prodan Capricorn Media Live Artist Tipografia Printech
Anca Badiu Dan Negru Music Management Trilogy Media  
Asociata de Teatru si Film Dracula Fabrica Spicul Nico Trupa Provincialii