Evenimente fara replica  
 
versiunea in limba engleza  
 
   
   
Actiune umanitara Coffeol
Data: 7 decembrie 2014
COMUNICAT DE PRESA
Dana Savuica, artista in cafea pentru sot si prietenul Helmuth Duckadam

Duminica, 7 decembrie, intre orele 10:00-12:00, Dana Savuica a facut parte din echipa Coffeol si a servit cafea brasovenilor in scop caritabil. Toate fondurile stranse in urma actiunii ei au mers catre Asociatia Copiii de Cristal din Brasov si Asociatia Trebuie! din Sebes. Ambele asociatii ofera sprijin si terapie specializata persoanelor diagnosticate cu autism si tulburari din spectrul autismului. Acestia au mare nevoie de o camera senzoriala pentru tratamentul pacientilor pe care ii au in ingrijire. Singura sansa catre independenta pe care o au persoanele diagnosticate cu autism este terapia specializata.

Dana Savuica s-a implicat in aceasta actiune si a oferit celor prezenti aroma bucuriei constand intr-o gama varianta de cafele si ceaiuri. Alaturi de ea s-au aflat sotul sau, Razvan, dar si bunul prieten, Helmuth Duckadam impreuna cu familia.

"Duminica, timp de doua ore, la Coffeol am invatat sa prepar diverse tipuri de cafea si ceaiuri, toate realizate din cele mai alese ingrediente organice, aduse tocmai din Thailanda. L-am rasfatat pe sotul meu cu o cafea aromata, macinata proaspat, la care am adaugat spuma de lapte si putina dragoste. In plus, am invatat sa fac desene in cafea si l-am surprins pe Razvan, dar si pe bunul meu prieten Helmuth Duckadam, cu indemanarea mea in coffee art", a marturisit Dana Savuica.

Brasovenii s-au aratat incantati de prezenta vedetei la Coffeol si de initiativa nobila a acesteia care a continuat si seara la Balul de Caritate "Deschide-ti inima!", organizat la Hotel Kronwell de catre Fundatia Kronospan si Opera Brasov.
 
Marketing, publicitate, PR

marketing@replicavedetelor.ro

0721.659.514
 
Vrei sa te alaturi echipei noastre? Scrie-ne acum!

contact@replicavedetelor.ro


Web design Bucuresti
Organizare evenimente, promovare evenimente, comunicate de presa, pr
       
Anamaria Prodan Capricorn Media Live Artist Tipografia Printech Webart
Anca Badiu Dan Negru Music Management Trilogy Media  
Asociata de Teatru si Film Dracula Fabrica Spicul Nico Trupa Provincialii  
Web design:Web design Bucuresti